Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Pomoćna kuhar - Servir (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Trilj

Application deadline:

  • Dječji vrtić TRILJ

Job description

Na temelju čl. 3.4.2. Odluke Gradskog vijeća grada Trilja o stvaranju novih radnih mjesta KLASA: 601-01/18-01/2, UR.BROJ: 2175-05.01-01-18-01 od 10.09.2018. godine i članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju NN 10/97,107/07 I 94/13, čl. 50. Statuta Dječjeg vrtića Trilj i čl.24. Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Trilj dana 12. travnja 2021. raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa:

Pomoćna kuhar - Servir (m/ž) - 1 izvršitelj/ica na pola radnog vremena, na određeno vrijeme od 5 godina.

Uvjeti :
Prema Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju ( NN 10/97,107/07,94/13 ), čl.2 Pravilnika o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika u vrtiću (NN 133/97) i Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića „ Trilj “.

Uz prijavu na natječaj, kandidati su dužni dostaviti
- životopis
- dokaz o vrsti i stupnju stručne spreme
- dokaz o hrvatskom državljanstvu - domovnica
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/kinje ne vodi kazneni postupak (čl. 25. st. 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju)
- uvjerenje nadležnog prekršajnog suda da se protiv kandidata/kinje ne vodi prekršajni postupak(čl. 25. st. 4. Zakona o predškolsko odgoju i obrazovanju)
- elektronički zapis o radno pravnom statusu iz evidencije HZMO-a, ne starije od mjesec dana
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta (Dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta dostavit će izabrani kandidat po dostavljenoj obavijesti o izboru)

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidati koji mogu ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju prema čl.102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN 121/17), uz prijavu na javni natječaj, dužni su priložiti pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne

dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:

http://www.ferata.hr/wp-content/uploads/2018/02/Popis-dokaza-za-ostvarivanje-prava-prednosti-pri-zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da Dječji vrtić Trilj može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18)

Potrebnu dokaznu dokumentaciju dostaviti putem pošte u roku od 8 dana od objave natječaja (do 21.04.2021.) na adresu :

Dječji vrtić Trilj, Ante Starčevića 15 - 21240 Trilj - (za natječaj).

Nepotpune i nepravovremene prijave na natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Napomena: Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Zavoda za zapošljavanje i Oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Vrtića dana 14.04.2021.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Education and Science iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.