Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Redoviti profesor u trajnom zvanju (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

  • Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Job description

Natječaj za izbor na radno mjesto:

Redoviti profesor u trajnom zvanju za:
- znanstveno područje (4.) Biotehničke znanosti
- znanstveno polje (4.04.) Biotehnologija
- znanstvena grana (4.04.03) Inženjerstvo
na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom – jedan izvršitelj (m/ž) u Laboratoriju za opću mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica, Zavod za biokemijsko inženjerstvo.

Uvjeti pod A1):
- poželjno je višegodišnje radno iskustvo u održavanju nastave na visokoškolskim ustanovama;
- poželjan je dugogodišnji rad u mikrobiološkom laboratoriju te iskustvo u području razvoja autohtonih funkcionalnih starter kultura i njihove primjene u biokonzerviranju.

Uz prijavu na natječaj potrebno je uz navedeno u tekstu priložiti i:
- životopis - svi;
- zamolba (naznaka radnog mjesta na koje se javlja) - svi;
- potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) o podacima evidentiranim u bazi podataka HZMO-a, odnosno Elektronički zapisi - svi;
- dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi iz koje se može utvrditi da kandidat ispunjava uvjete za izbor na odgovarajuće radno mjesto i zvanje - svi;
- dokaz o ispunjavanju uvjeta sukladno Odluci Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i stručne djelatnosti u postupku izbora u nastavna zvanja („Narodne novine“ broj 122/17) – točke A) i B);
- dokaz o navedenim poželjnim i obveznim znanjima i iskustvima- svi;
priložiti potvrdu o stečenom akademskom stupnju doktora znanosti – točka C);
- rješenje o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije za one pristupnike koji su kvalifikaciju stekli u inozemstvu;
- dokaz o znanju hrvatskog jezika stupanj C2 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike – strani državljani;

Pristupnici koji se javljaju na natječaj moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju („Narodne novine“ broj 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14, 60/15 i 131/17).

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno:
– članku 102. Zakona o hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN br. 121/17);
– članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN br. 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03 i 148/13);
– članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13, 152/14 i 39/18), dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva u prijavi na natječaj na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, uz prijavu na javni natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavkom 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji su objavljeni na web-stranici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 i https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Kandidat koji se u prijavi poziva na pravo prednosti pri zapošljavaju sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na javni natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo te dokaz o tome na koji način mu je prestao radni odnos.

Kandidat koji se u prijavi poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o invaliditetu.

Sukladno čl. 13. st. 1. (Narodne novine br. 82/08, 69/17) Zakona o ravnopravnosti spolova, na natječaj se mogu javiti osobe obaju spolova.

Prijave na natječaj s traženom dokumentacijom poslati poštom na adresu Fakulteta: Pierottijeva 6, 10000 Zagreb, s naznakom natječaja na koji se javlja.

Natječaj je otvoren 30 dana od dana objave u Narodnim novinama.

Potpuna prijava smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom natječaju.

Pristupnikom prijavljenom na natječaj smatrat će se samo osoba koja podnese pravovremenu i potpunu prijavu sa svim prilozima te ispunjava formalne uvjete iz natječaja.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati niti će se podnositelji nepotpunih prijava pozvati na dopunu prijave. Osobe koje podnesu nepotpune ili nepravovremene prijave na natječaj te osobe koje ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu pridržava pravo, djelomično ili u cijelosti, u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet objaviti će na svojim mrežnim stranicama, u roku od 8 dana od provedenog postupka izbora kandidata, informaciju o provedenom postupku i odabranom kandidatu te profesionalni životopis odnosno relevantne podatke temeljem kojih je kandidat odabran, sve sukladno propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Pharmaceutics and Biotechnology iznosi 1013,85 EUR (7.638,82 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.