Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Elektroplaner (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

  • SINUSMATIK d.o.o. za proizvodnju i usluge

Job description

Smješteni u okolici Zagreba, tvrtka smo koja se bavi proizvodnjom kontrolnih panela po visokim svjetskim standardima, razvojem i izradom vanserijskih elektro-kučišta za vozila, te elektroinstalacijama za Monorail i Amusement industriju. U 2022. godini slavimo 15 godina postojanja, i ponosno nastavljamo suradnju s međunarodnim klijentima svih kontinenata za koje smo izradili mnogobrojna prototip postrojenja.

Elektroplaner (m/ž)

Sretni smo što možemo njegovati ekonomiju naše države, jer su svi naši unikatni proizvodi rađeni u Hrvatskoj.

Budućnost Sinusmatika je proširenje proizvodnog i inženjerskog pogona isporukom cjelovitih proizvoda, te prijelaz na druge industrije. Ulažemo u nove moderne strojeve i alate za mehaničku obradu, i trebamo ambiciozan tim ljudi sa lokalnog tržišta rada koji će aktivno sudjelovati u uzbudljivim projektima koje imamo u planu!

Što tražimo?

Odgovornu i ozbiljnu osobu koja vrednuje iskrenost i otvorenu komunikaciju, te je motivirana za napredak unutar naše organizacije i teži ka autonomiji u radnim zadacima.

Uvjeti za razmatranje kandidata su minimalno srednja stručna sprema, poznavanje elektroinstalacijskih shema, napredno korištenje računala te poznavanje rada u Eplanu. Prednost dajemo kandidatima koji su radili Eplan Pro Panel i Wiring sheme.

Radni zadaci uključuju početno uhodavanje kroz odabir i pripremu materijala, i kroz daljnji rad cilj je autonomija u planiranju, projektiranju, konstruiranju i izradi elektroinstalacijskih shema u Eplanu.

Zašto raditi u Sinusmatiku?

Nakon uspješnog probnog rada jamčimo stabilan radni odnos na neodređeno vrijeme. Ulažemo u svoje radnike i njihovo daljnje obrazovanje i kvalifikacije s ciljem dugoročne suradnje.

Ugodna i prijateljska radna okolina, kompetitivna primanja te nagrade za trud i zalaganje. Rad na zanimljivim projektima sa svjetski poznatim međunarodnim klijentima u automobilskoj, željezničkoj i zabavnoj industriji. Radimo samo s najboljim materijalima i dobavljačima jer želimo da naši zaposlenici imaju prvoklasne resurse i opremu za rad.

Organiziramo evente i druženja za posebne prigode i proslave te njegujemo zdravu komunikaciju, ravnopravnost i timski rad među kolegama. Širenje poslovanja u svijetu za nas predstavlja izazov, stoga zadatke želimo povjeriti odgovornoj ekipi koja će biti motivirana za rast i razvoj društva.

Što kažu naši zaposlenici?

“Organizacija mi omogućava rad na zanimljivim međunarodnim projektima, gdje mogu puno naučiti o struci. Ako zaposlenik ima truda i volje, to će mu se sve vratiti.” Tomislav

“Sviđa mi se lokacija jer izbjegnem gradsku gužvu pri dolasku i odlasku na radno mjesto. Idealno radno vrijeme, te ugodna komunikacija s nadređenim i kolegama.” Marin

Zvuči zanimljivo? Prijavite se i kontaktirat ćemo vas u najbržem mogućem roku.

Za bilo kakve dodatne informacije vezane uz poziciju ili pitanja o budućim natječajima, javite nam se. Radujemo se vašem odazivu!

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Installations, Maintenance and Repairs iznosi 865,16 EUR (6.518,55 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.