Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

CX Specialist (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Sesvete

Application deadline:

 • ZUBAK GRUPA d.o.o.

Job description

Zubak Grupa nastala je spajanjem jedinstvenog AutoZubak četrdesetogodišnjeg iskustva u prodaji i održavanju vozila marki Volkswagen koncerna i ORYX Grupe koja svojim dugogodišnjim djelovanjem u djelatnostima pomoći na cestama, moru i u kući, najma i osiguranja vozila te stanice za tehnički pregled vozila svojim korisnicima pruža iznimno iskustvo sigurnosti, slobode i zabave poštujući iznad svega zahtjeve svojih kupaca i korisnika usluga. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo u još 8 europskih zemalja, a uskoro uz tvoju pomoć krećemo u osvajanje novih tržišta. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

Opis glavnih zadataka
- definiranje scenarija komunikacije s korisnicima
- individualiziranje poruka i korisničkog iskustva
- analiza postojećeg korisničkog iskustva i unapređenje istog
- upravljanje životnim ciklusom kupaca
- testiranje poruka i različitih komunikacijskih kanala
- profiliranje kupaca i izrada persona
- održavanje i nadogradnja postojeće korisničke baze podataka

Karakteristike prave osobe za nas
- obrazovanje u području marketinga i/ili biznisa
- odlično poznavanje engleskog jezika
- odlično poznavanje alata MS Office
- 1 – 2 godine iskustva rada u području marketinga (oglašavanje ili analiza korisničkih podatka)
- iskustvo u kreiranju komunikacijskih kampanja i procesu segmentacije kupaca
- iskustvo rada u CX ili CRM softwareu te u prikupljanju, organizaciji i interpretaciji CX podatka
- ''Customer centric'' pristup
- sistematičnost, fokusiranost na detalje i logično razmišljanje
- izražene analitičke i organizacijske sposobnosti

Zubak Grupa nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnost biti pokrenuti. Od početka stvaranja i poslovanja Zubak Grupe uvijek smo nastojali biti najbolji. A da bi to postali i ostali stalno se prilagođavamo uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca. Za svoj rad nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno smo ponosni na nagrade koje smo zaslužili na zadovoljstvo naših klijenata. Zubak Grupa proglašena je jednim od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj u 2019. godini u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika). Laskava je to titula koju svake godine, već sedamnaest godina zaredom, dodjeljuje portal MojPosao.hr, a na temelju rezultata istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je ispunjavalo više od 600 djelatnika Zubak Grupe!

Saznaj više o Zubak Grupi na http://www.zubakgrupa.hr/, prijavi se za posao putem linka za prijavu i pridruži se našem timu.

Other

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Marketing, PR and Media iznosi 6.739,64 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.