Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Njegovatelj (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Makarska

Application deadline:

  • DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - MAKARSKA

Job description

Tražimo osobu za rad kao:

Njegovatelj (m/ž) - 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme.

Uvjeti:
- završena osnovna škola i tečaj za njegovateljice

Uz pisanu prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
- životopis
- presliku svjedodžbe o završenom obrazovanju
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od šest mjeseci)
- potvrdu o radnom stažu (podaci evidentirani u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
da ne postoji zapreka iz čl. 213 Zakona o socijalnoj skrbi (157/13., 152/14., 99/15., 52/16. , 16/17., 130/17. i 98/19.)
- potvrdu o radnom iskustvu (presliku ugovora o radu ili rješenja o rasporedu ili potvrde poslodavca(koja mora sadržavati vrstu poslova koju je obavljao i vremenska razdoblja u kojem je kandidat obavljao navedene poslove).

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u zatvorenoj omotnici neposredno ili poštom na adresu: Dom za starije i nemoćne osobe-Makarska, Kalalarga 31 Makarska, s naznakom: - „Prijava na javni natječaj“ - i s navođenjem radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje .

Rok za dostavu prijava je 15 dana od dana objave ovog natječaja u Narodnim novinama.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.Za kandidate koji se u prijavi na natječaj pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), uz prijavu na natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem web stranice Doma za starije i nemoćne osobe-Makarska (www.dom-makarska.hr), a sukladno čl.10.st.1.toč.10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj25/13,85/15) .

Other

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Care (children, elderly...) iznosi 711,65 EUR (5.361,90 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.