Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Ronitelj (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Kali

Application deadline:

 • KALI TUNA D.O.O.

Job description

Samostalno i bez izravnog nadzora druge osobe obavlja ronilačke poslove na ribogojilištu, kao što su poslovi podmorskog vizualnog nadzora stanja i količine ribe, podmorskog nadzora procesa ishrane ribe, podmorskog nadzora stanja naprava za uzgoj, opreme za sidrenje, podmorskog nadzora stupnja sigurnosti naprava i opreme, te podmorskog nadzora zoohhigijenskih uvjeta i stanja ribogojilišta.

O uočenom bez odlaganja, i objektivno izvještava sebi nadređene osobe, odnosno poslodavca. Obavlja ronilačke poslove u vezi održavanja, popravaka i sidrenja naprava i oprema za uzgoj, sudjeluje u poslovima ishrane ribe kao i u poslovima brojanja i premještanja ribe iz kaveza u kavez. Sudjeluje u poslovima pripreme i provođenja izlova. Tijekom razdoblja tunolova i sukladno nalozima nadređenih osoba, ronioc može biti pridružen posadi broda za tegalj kaveza sa ribom, gdje obavlja ronilačke poslove u vezi sa premještanjem ulovljene ribe iz mreže u kavez, poslove nadzora i procjene broja i težine ulovljene ribe, te poslove podmorskog nadzora stanja ribe i kaveza tijekom tegljenja. Po nalogu nadređenih osoba obavlja podmorsko video snimanje ribe i opreme. Ronioc obavlja i druge srodne poslove po nalogu poslodavca.

Samostalni ronilac je obvezan pridržavati se uputstva i druge srodne poslove po nalogu Poslodavca.

Samostalni ronilac je obvezan pridržavati se uputstva i tehnologije koju utvrđuje poslodavac, te pravila o zaštiti na radu. Samostalni ronilac je izravno podređen Voditelju službe, odnosno drugoj osobi po odluci Voditelja službe.

Other

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Beauty care and Sports iznosi 3.183,84 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.