Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Pomoćni radnik u skladištu (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

 • LUSH manufaktura d.o.o.

Job description

LUSH manufaktura d.o.o. je najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj unutar istoimenog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics.

Tijekom naših iznimnih godina Lush je bio vođen strašću, etikom i željom za stvaranjem razmišljajući izvan uobičajenih okvira.

Jedinstveni koncept koji koristi najfinije, najsvježije, prirodne sastojke u svim našim proizvodima. Svaka ručno izrađena kreacija puna je voća, cvijeća, povrća i eteričnih ulja, što Lush čini pionirima kozmetičkih proizvoda kao što su kugla za kupanje, kruti šamponi i gelovi za tuširanje, da spomenemo samo neke.

Naši zaposlenici u svojem vlasništvu imaju 10% dionica tvrtke kroz glasačka prava, a poslovanje tvrtke počiva na vrijednostima i aktivnostima zaštite i promocije ljudskih prava, zaštite okoliša i zaštite životinja.

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Javi nam se već danas i postani dio našeg tima!

Pomoćni radnik u skladištu (m/ž) - Zagreb

Opis poslova:

Zbog povećane potražnje za našim proizvodima, zapošljavamo veliki broj novih djelatnika te je ovo izvrsna prilika da se pridružite našem internacionalnom i uspješnom timu s brojnim prilikama za učenje i napredovanje.

Posao obuhvaća rad u skladištu kozmetičkih proizvoda:
- istovar (ulaz) robe na skladište
- ispomoć na poslovima kvantitativne i kvalitativne kontrole zaprimljene robe
- smještaj robe unutar skladišta
- pakiranje robe i ispomoć kod pripreme dokumentacije po narudžbi za izdavanje robe
- ispomoć pri izdavanju robe sa skladišta
- ispomoć u provedbi redovitih popisa robe na zalihi

Potrebni uvjeti:
- spremnost za rad u skladištu u kozmetičkoj industriji
- želja za učenjem novih vještina
- spremnost na timski rad
- organiziranost i efikasnost
- optimizam, pozitivan i vedar duh

Sve ostalo što trebate znati, naučit ćete kroz obuku i vrlo brzo postati samostalni.

Što nudimo?
- mjesečni bonusi
- naknada za topli obrok
- naknada za troškove prijevoza u iznosu stvarnih troškova
- 1 sat stanke za odmor
- redovan rad od ponedjeljka do petka
- mogućnost dodatne zarade - uvećanje satnice za 50% za rad subotom
- 50% popusta u LUSH trgovinama
- mogućnost napredovanja i stalnog zaposlenja
- pozitivno radno okruženje
- pozitivan pristup prema poslu i zaposlenicima
- rad u internacionalnom okruženju

Ako se prepoznaješ u opisu i smatraš da posjeduješ tražene kvalitete pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na hrvatskom jeziku putem linka za prijavu do 11.08.2022.

Želimo ti puno uspjeha!

LUSH manufaktura d.o.o., Augusta Šenoe 5, 10 434 Strmec, OIB: 37330684485, je voditelj obrade Vaših osobnih podataka. Vaše podatke kao što su ime, prezime, OIB, adresa, kontakt, spol, datum rođenja, zanimanje, završeni stupanj obrazovanja, podatak o stručnom ispitu i usavršavanju te potpis prikupljamo na osnovi privole. Pristup Vašim osobnim podacima može imati posebno ovlaštena osoba određena od odgovorne osobe voditelja obrade i/ili druga pravna osoba koju ovlastimo. Vaši osobni podaci mogu se dijeliti između društava Lush grupe. Prijenosi osobnih podataka provode se samo u svrhu ispunjenja zakonskih obveza. Vaša prava su sljedeća: pravo na pristup, pravo na ispravak, pravo na brisanje, pravo na ograničenje obrade, pravo na prigovor i pravo na prenosivost podataka. Ako smatrate da se Vaša prava ne poštuju imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Više o svojim pravima možete pročitati na https://drive.google.com/file/d/1LMLv5_iIJOJA-Q2V7NyXvdVzqXK2AKBx/view ili nas kontaktirajte putem e-adrese dataprivacy@lushmanufaktura.hr.

Other

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Warehousing and Logistics iznosi 6.322,88 kuna (839,19 EUR).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.