Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Prodavač e-cigareta (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

  • PUFFKALICA.HR - Vape Shop d.o.o.

Job description

Puffkalica.hr je visoko specijalizirana retail (maloprodaja) i web trgovina najkvalitetnijim e-cigaretama i e-tekućinama koje tržište trenutno nudi. Naša ponuda sadrži jednostavne kitove za početnike, standardne i premium kitove za iskusnije paritelje i naravno obožavatelje MOD-ova, a dodatnom opremom, premium e-tekućinama, bazama i aromama zaokružujemo cjelokupno iskustvo parenja.

Web shop:
- www.puffkalica.hr

O nama:
- http://puffkalica.hr/o-nama/

Prodajna mjesta:
- https://www.puffkalica.hr/puffkalica-poslovnice/

Primarna zadaća djelatnika je maksimalni fokus na prodaju i zadovoljavanje specifičnih potreba i mogućnosti kupaca.

Djelatnik će biti zadužen za:
- prodaju e-cigareta, MOD-ova, tankova, baterija
- prodaju e-tekućina, aroma, baza i dodataka
- rješavanje web narudžbi prema potrebi
- vođenje i održavanje skladišta i blagajne
- održavanje prodajnog mjesta urednim i čistim
- obavljanje inventure
- rješavanje reklamacija
- prezentaciju robe i edukaciju kupaca
- sve ostalo regulirano Ugovorom o radu

Lokacija na kojoj tražimo djelatnika je: City Centar One East Zagreb. Pronaći nas možete na hodniku centra – prizemna etaža – nasuprot MANGO ili OVS trgovine dok je najbrže doći do prodajnog štanda sa sjevernog ulaza centra pokraj kojeg se nalazi LEX caffe bar.

Iznimno je poželjno da kandidati imaju potrebno iskustvo u poznavanju e-cigareta, e-tekućina i dodataka, npr. stručne osobe (vapere), napredne korisnike s potrebnim znanjima i vještinama koje zanima tržište e-cigareta i one koji se smatraju entuzijastima u području parenja (pro vaperi) i one osobe koji se smatraju odličnim prodavačima.

Iznimnu prednost imaju kandidati sa izrazitim komunikacijskim, organizacijskim i prodajnim vještinama. Puffkalica.hr traži osobe koje su se spremne maksimalno potruditi prema kupcima, biti susretljive i uslužne i nadasve osobe koje su pozitivno nametljive, pričljive, željne rada, samostalne, autonomne, odgovorne, poštene, sa visokom tolerancijom na stres, voljne uložiti dodatne napore, educirati se, pozitivnog su stava prema sebi i životu, te se žele ostvariti u dinamičnom svijetu trgovine i prodaje gdje su ciljevi precizno postavljeni, a pravila jasna.

Poželjno je da kandidati zadovoljavaju uvjete za državne mjere poticanja zapošljavanja po bilo kojoj osnovi.

Puffkalica posluje već 9 godina sa respektabilnom bazom korisnika koji cijene stručnost i visoku razinu usluge, stoga se od potencijalnoga djelatnika očekuje održavanje postignutih standarda kvalitete branda i proaktivnost u prodaji kako bi zadovoljili sve zahtjeve specifičnog tržišta e-cigareta i e-tekućina, a koje je brzo rastuća branša sa velikim poslovnim potencijalom.

Djelatnik u obavljanju svog posla je posrednik između robe i kupaca, pa je potrebno da je djelatnik upoznat sa asortimanom robe i prepoznaje navike kupaca, te je spreman na daljnju edukaciju kako bi svojim poslovnim angažmanom doprinosio rastu prodaje i nadalje dodatno učvrstio poziciju na lokalnom i državnom tržištu.

Prodaja e-cigareta, e-tekućina i dodataka je fizički nezahtjevan posao pa je stoga sva koncentracija usmjerena na prodaju i maksimalnoj angažiranosti oko kupaca.

Stručna sprema: Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema

Jezici: Engleski (razina govora - osnovno, razina pisma - osnovno)

Vještine: Word, Excel, Outlook, Internet

Nudimo zdravu i poticajnu poslovnu sredinu sa dobrom početnom plaćom u kojemu djelatnik može poslovno i osobno rasti na temelju svog truda i biti adekvatno nagrađeni (bonus na ostvareni promet). Nudimo uvid u zanimljivo i dinamično tržište e-cigareta, e-tekućina i dodataka koje se svakodnevno mijenja i donosi novitete u ponudu.

Prilikom zapošljavanja naš stručni tim obavlja ekstenzivnu edukaciju djelatnika kako bi isti stekao potrebna znanja i vještine koje će mu olakšati obavljanje poslovnih zadataka i ciljeva. Tijekom edukacije djelatnik stječe uvid u sve segmente poslovanja (webshop, roba, prodaja, reklamacija, skladište, logistika, kasa, marketing, inventura, pravila poslovanja) kako bi u što kraćem roku mogao početi samostalno obavljati djelatnost.

Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Other

Categories:

Sales

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Sales iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.