Share
Tweet
Share

Members

  • Aktivno na tržištu rada: Traži se dvostruko više sezonskih radnika nego lani

    Na našu odluku o odabiru određenog sezonskog posla najviše utječu iznos plaće, radno vrijeme, mogućnost smještaja, lokacija i imidž poslodavca.

  • Podcast „Relax room“ #14 - Anita Galić

    Health Hub je prvi hrvatski 'think tank' za zdravstvo i zdravstvenu industriju, koji sve krupnijim koracima postaje zamašnjak pozitivnih promjena i ideja, a njegova pokretačica Anita Galić nova je gošća MojPosao podcasta!

  • Koliko ste zadovoljni svojim poslom?

    Pokrenuli smo Nacionalno istraživanje zadovoljstva zaposlenika u kojem mogu sudjelovati baš svi, bez obzira u kojoj tvrtki rade.

  • Tetovaže u radnim okolinama – dobrodošao 'ukras' ili odraz neprofesionalnosti?

    Za jedne predstavljaju savršen trajni 'modni dodatak' našim tijelima, drugi imaju neutralan stav, a treći ne gledaju pretjerano blagonaklono na njih. Naročito kad se pojavljuju u radnim okolinama. Riječ je o tetovažama i piercinzima, 'glavnim likovima' najnovijeg MojPosao' istraživanja.

  • Podcast „Relax room“ #13 - Iva Kaligarić

    Iako toga vjerojatno niste svjesni, s njezinim radom sigurno ste se susreli. Primjerice, za vrijeme uobičajenog subotnjeg 'prešetavanja' tv kanalima, u trenutku letimičnog pogleda prema jumbo plakatu smještenom uz cestu ili dok ste surfali nepreglednim internetskim prostranstvima. Ona je Iva Kaligarić, suosnivačica jedne od najnagrađivanijih domaćih agencija za komunikaciju i branding - Señor. I gošća nove epizode MojPosao podcasta!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.