Share
Tweet
Share

Analyticom d.o.o.

Mjesto susreta vrhunskih programera i raznovrsnih idejnih rješenja

O Analyticomu

Analyticom je agilna informatička tvrtka primarno orijentirana na razvoj i implementaciju integriranih rješenja za upravljanje poslovnim procesima u sportskim organizacijama. Naš najistaknutiji proizvod je sustav za upravljanje nogometnim organizacijama COMET, koji je u svojoj domeni tržišni i tehnološki lider te je uspješno implementiran u mnogim kontinentalnim i nacionalnim savezima diljem svijeta: u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi, Aziji i Oceaniji.

Naš sustav se koristi i za organizaciju i upravljanje natjecanjima najvišeg ranga poput Copa Libertadores ili Copa America, u kojoj sudjeluju zvijezde poput Messija, Neymara, Suareza, Jamesa itd.

Također, već smo godinama ugovorni partner međunarodne nogometne federacije FIFA-e te zajedno s konfederacijama poput UEFA-e, vodimo razvoj FIFA Connect međunarodnog standarda za razmjenu podataka.

Kako bismo proširili ponudu za naše korisnike i ubrzali rast našeg društva, naprednu i uspješnu platformu COMET-a replicirali smo kako bismo razvili integrirani informacijski sustav ERP za vođenje ljudskih resursa, financija, nabave, skladišta, planiranja, putovanja i troškova.

Rastite s nama

U stalnoj smo potrazi za novim kolegama koji bi svojim iskustvom i naprednim idejama doprinijeli našem daljnjem rastu. Naši uredi se nalaze u Splitu, Zagrebu i Rijeci te možete birati u kojem ćete od tih gradova živjeti i raditi. Štoviše, s obzirom na česte poslovne sastanke i radionice u uredima naših klijenata, na posao ćete ponekad ići i u Argentinu, Litvu, Katar, Cipar, ili Novi Zeland.

Iskusnim kandidatima nudimo izvanredne uvjete, brojne pogodnosti i beneficije, te raznolike mogućnosti školovanja i profesionalnog razvoja.

Ukoliko želite raditi na sofisticiranim međunarodnim projektima, u vrlo dinamičnom i motiviranom timu te uz mogućnost napretka i učenja od top stručnjaka u software industriji, a ne pronalazite se u trenutno aktivnim oglasima, pošaljite nam otvorenu zamolbu i svoj CV na careers@analyticom.de.

„Uspjeh nije slučajnost. To je težak rad, upornost, učenje, žrtva i najviše od svega, ljubav prema onome što radimo ili učimo raditi.“ – Edison Arantes do Nascimento Pelé

COMET User Conference 2017 Dubrovnik

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.