Share
Tweet
Share

SOBOČAN-interijeri d.o.o. za proizvodnju opreme

O nama

Mi smo autorizirani partner za brojne renomirane svjetske tvrtke kao što su „Intersport“, „Samsung“, „Nike“ i dr. te opremamo prodajne prostore u Hrvatskoj i inozemstvu. Obiteljsko smo poduzeće, a bavimo se proizvodnjom i montažom namještaja i opreme za prodajne prostore sa sjedištem u Murskom Središću i uredom u Zagrebu. Već više od 14 godina svakodnevno surađujemo sa kupcima u Hrvatskoj i inozemstvu te u suradnji sa svojim partnerima i dobavljačima uspješno realiziramo zahtjevne projekte i suvremene shop koncepte po narudžbi iz drva, metala i drugih srodnih materijala za renomirane svjetske brandove i „Retail“ agencije. Najveću suradnju ostvarujemo na području njemačkog govornog područja; u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj te ostalim zemljama zapadno – europskog  tržišta.

Stručni i profesionalni zaposlenici nude klijentima brza i individualna rješenja cjelovite izvedbe opremanja poslovnih i prodajnih interijera namještajem, regalnim sistemima i opremom, od samog projektiranja, izrade prototipova, savjetovanja klijenta i cjelovitog inženjeringa do uspješne isporuke i precizne montaže na objektu po sistemu „ključ u ruke“ na lokacijama u cijelom svijetu.

Zahvaljujući dugogodišnjem ulaganju u najsuvremeniju tehnologiju, poduzeće ostvaruje više od 50% prihoda plasmanom svoje opreme i namještaja na inozemna tržišta. Uspješne isporuke i montaže izvršene su u zemljama Europe (Irska, Engleska, Mađarska, BiH, Srbija, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Austrija, Švicarska, Španjolska, Bugarska, Rumunjska, Slovačka, itd.), Egiptu, Arapskim Emiratima i Bjelorusiji.

Poduzeće SOBOČAN – interijeri d.o.o. dobitnik je „Zlatne plakete“ Županijske gospodarske komore kao najuspješnije poduzeće u kategoriji malih poduzeća te dobitnih nagrade „ZRINSKI“ Međimurske županije za uspješno poslovanje i ostvarene rezultate u gospodarstvu.

Život i rad u našem timu

U našem poduzeću dolazi do izražaja vrlo visoko zadovoljstvo i kupaca i zaposlenika, što je rezultiralo stalnim rastom prihoda u proteklim godinama. U skladu s time dokazujemo da se radi o obiteljskom poduzeću, koje svoje poslovanje temelji na zdravim osnovama i jasnoj viziji razvoja. U svom svakodnevnom radu zaposlenici pokazuju inicijativu, visoku organizacijsku sposobnost i razvijen osjećaj za odgovornost, točnost i poštivanje rokova. U našem timu svakodnevno se odvija usmena i pismena komunikacija na stranim jezicima (engleski i/ili njemački jezik) s kupcima renomiranih svjetskih brandova (Nike, Adidas, Intersport, Pet centar, Samsung, Modiana, Planet obuća i mnogi drugi).

Nudimo

Budućim zaposlenicima nudimo stimulativna primanja, smještaj prema potrebi, rad u pozitivnom okruženju, kontakt sa suvremenim tehnologijama, putovanja u inozemstvo, posjećivanje inozemnih stručnih sajmova i edukacija te sudjelovanje na projektima renomiranih svjetskih brandova.

SOBOČAN – interijeri d.o.o. je osnivač Inovacijsko tehnološkog centra (InTeC) u sjedištu poduzeća.

InTeC je namijenjen stručnoj javnosti, projektantima, arhitektima, dizajnerima i drugim osobama koje se bave izradom i osmišljavanjem prodajnih koncepata ili opremanjem interijera koji omogućuje teorijsku i praktičnu prezentaciju sirovina i konkretnih proizvoda te edukaciju učenika, studenata i stručnih osoba. Stručni suradnici centra su arhitekti, projektanti i voditelji projekata, ali i stručne osobe iz proizvodnje, dobavljači novih materijala, te domaće i međunarodne agencije koje se bave komunikacijom, grafikom i store dizajnom.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.