Share
Tweet
Share

AUTOKUĆA GAŠPARIĆ d.o.o. za trgovinu


Autokuća Gašparić d.o.o. osnovana je 1990. godine. Bavi se prodajom Still viličara, Iveco vozila i rezervnih dijelova za viličare i teretna vozila. Pruža usluge servisa i najma viličara te vučne službe.
Danas brojimo 39 djelatnika koji se kontinuirano usavršavaju za rad. Tvrtka raspolaže s više od 1500 m² prostora koji obuhvaća prodajni dio, skladište rezervnih dijelova te servis vozila i viličara. 2011. godine postajemo ekskluzivni zastupnik i distributer Still viličara za Hrvatsku.

Still je jedan od vodećih ponuđača viličara, vozila i tegljača te najmodernijeg sustava intralogistike.
Zbog kontinuiranog rasta i razvoja, raste i potreba za kvalitetnim i stručnim kadrom, ponajprije za stručnim servisnim tehničarima koji su osposobljeni i imaju iskustva s teretnim vozilima i radnim strojevima.

 

Misija
Pružiti klijentima brza, pouzdana i trajna rješenja u prijevozu i manipulaciji tereta, počevši od pravog odabira vozila ili viličara preko osiguranja rezervnih dijelova, njihove brze isporuke, do pružanja profesionalne usluge servisiranja uz stalno učenje, praćenje tehnologije i trendova u industriji. I sve to s osmijehom na licu.

Vizija
Postati sinonim za pouzdanog i poželjnog partnera u poslovanju te biti među liderima u prodaji teretnih vozila i viličara na područjima djelovanja.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.