Share
Tweet
Share

STUDENAC d.o.o.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac kao kompanija posluje od 1991. godine. Kasnih 90-ih proširio je poslovanje otvaranjem veleprodajnog skladišta u Dućama i nekoliko maloprodajnih trgovina u Omišu. Na današnji Studenac, trgovinu-susjed koja pogodnostima za kupce dosljedno prati svjetske trendove te sustavno ulaže u inovacije i modernizaciju poslovanja najviše je utjecala 2018. kada počinje transformacija poslovanja popraćena akvizicijama i organskim rastom. Preuzimanjem Istarskih supermarketa i Sonika 2019. lanac jača svoju poziciju i posluje duž cijele jadranske obale. Status utvrđuje 2021. preuzimanjem lanca Bure Trgovina, a važan poslovni iskorak iste godine čini otvaranjem prvih prodavaonica u Zagrebu. Dodatno, u 2022. Studenac preuzima Pemo, Kordun, Duravit i lanac Lonia te je danas maloprodajni lanac s najvećom mrežom prodavaonica u Hrvatskoj koja broji više od 1000 poslovnica.

Studenac trenutačno zapošljava više od 5500 djelatnika te je među vodećim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj i dio ugledne liste od 50 najuspješnijih kompanija.

Zahvaljujući specifičnom proximity konceptu i prodavaonicama malih formata koje svojim kupcima u ugodnoj i opuštenoj atmosferi nude sve što im je potrebno, i sitno i bitno, pozicija Studenca jedinstvena je na tržištu. Poštujući lokalne specifičnosti i obilježja te osluškujući potrebe i želje svojih kupaca, Studenac je poznat po prepoznatljivome dobrosusjedskom karakteru.

U Studencu se možeš prijaviti za sezonski posao a više o tome što ti nudimo pronađi na našoj stranici.

Ostanite dio Studenac tima i nakon sezone

Bit će nam zadovoljstvo ako ostanete naš stalni zaposlenik i nakon sezone. Svaki naš djelatnik važan je član našeg tima i svatko od nas je zaslužan za ovo što smo danas. Bez obzira na vaše radno mjesto, cijenit ćemo vašu upornost, pouzdanost i timski rad, a dodatno nagraditi vašu kreativnost, preuzimanje inicijative i samostalnost. Želimo biti još bolji i pružiti kupcima najbolju uslugu, stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i svojim vještinama pridonesete zajedničkom uspjehu!

Našim zaposlenicima tijekom cijele godine nudimo:

  • Redovna mjesečna primanja
  • Primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve
  • Plaćeni svi dodaci za rad nedjeljom i blagdanom
  • Božićnica, uskrsnica, dar za djecu te druge financijske nagrade
  • Interna napredovanja
  • Dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja

Zašto je dobro raditi u Studencu?

Studenac je, kao brzorastuća kompanija, sjajno mjesto za sve koji dijele naše vrijednosti, cijene timski rad, rado uče, stječu i prenose nova znanja te žele napredovati i graditi svoju karijeru u dinamičnom svijetu maloprodaje.

Svjesni kako naša snaga počiva na našim zaposlenicima, trudimo se osigurati najbolje uvjete za njihov rast i razvoj kako bi bili motivirani, zadovoljni i uspješni.

Također, naši zaposlenici uživaju i brojne pogodnosti kao što su božićnica i uskrsnica te pokloni za novorođenu djecu i prvašiće. Uz to im nudimo priliku i poticaj za profesionalno usavršavanje, stručne edukacije i cjeloživotno učenje kroz različite oblike edukacijskih modula, tečajeva, konferencija i sličnih organiziranih oblika koji pružaju priliku za usavršavanje i stjecanje novih znanja.

Suradnju u Studencu njegujemo na radnom mjestu, ali je učvršćujemo i posebnim neformalnim „After-hour“ druženjima u kojima naši zaposlenici imaju priliku družiti se i povezati u neformalnoj, opuštenoj i veseloj atmosferi.

Timski duh razvijamo i jačamo i aktivnostima iz programa „Korak bliže prirodi“ u kojima zaposlenici sudjeluju u akcijama očuvanja prirode, okoliša i biološke raznolikosti. Osim što potičemo društveno odgovorno poslovanje kao dio kompanijske politike i kulture, naši zaposlenici se, čineći dobro za zajednicu i okoliš u kojem žive i posluju, druže i zabavljaju u opuštenom i ležernom ugođaju.

Briga za zaposlenike i njihov profesionalni rast i razvoj, ugodno poslovno okruženje te suradnja i timski rad kako na radnom mjestu, tako i u neformalnih druženjima, najbolja su pozivnica da se pridružite uspješnom Studenac timu.

Naše vrijednosti

Vrijednosti Studenca su putokaz i način kako se u kompaniji trebamo odnositi jedni prema drugima, kolegama, vanjskim suradnicima i kupcima.

Osim onoga ŠTO radimo, veoma je važno i KAKO to radimo te kako komuniciramo i međusobno surađujemo.

Upravo zato Studenac prepoznaje važnost organizacijske kulture i želi je razvijati.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.