Share
Tweet
Share

B2 KAPITAL d.o.o. za poslovne usluge

Tko smo mi?

 

B2 Kapital d.o.o. je osnovan 2013. godine u Zagrebu. Naš posao je pružanje sveobuhvatnih financijskih usluga naplate i upravljanja nenaplaćenim plasmanima. Cilj nam je poboljšati likvidnost naših klijenata različitim kreativnim i inovativnim modelima otplate dugovanja uzimajući u obzir njihove potrebe i mogućnosti.

B2 Kapital d.o.o. član je B2 Holding ASA grupe koja je osnovana 2011. godine u Oslu. U ovom trenutku B2 Holding ima preko 1 600 zaposlenika u 19 europskih država i urede u dodatne 3 države te je vodeća financijska grupa na svim tržištima na kojima posluje. Zahvaljujući međunarodnom iskustvu naših osnivača svojim klijentima nudimo stručnost, brzinu i učinkovitost u svim segmentima financijskog poslovanja.

Tko su naši zaposlenici?

 

Naši zaposlenici su nositelji našeg razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promjena. Predano radimo na edukaciji i profesionalnom razvoju svih zaposlenika. Kontinuirano provodimo razna informatička obrazovanja, tečajeve stranih jezika, specijalizirane seminare u zemlji i inozemstvu i sl. Ljudski resursi B2 Kapitala svakodnevno rade na razvoju raznih motivacijskih projekata za naše zaposlenike kako bi poboljšali radnu okolinu, sustavno se ulaže u unapređenje sustava internih rotacija i vanjske selekcije kandidata u skladu s našom korporativnom kulturom.

Želite biti dio B2 Teama?

 

Slanjem svog životopisa i otvorene molbe ulazite u našu bazu kandidata na području Hrvatske. Ako i kada ćemo imati potrebe za zaposlenicima Vašeg profila, rado ćemo Vas kontaktirati.

Tražimo motivirane, talentirane ljude koji će sa zadovoljstvom prihvatiti naše vrijednosti i našu korporativnu kulturu. Trebaju nam zaposlenici koji prihvaćaju odgovornost za svoj rad, lako se prilagođavaju novim procesima i koji su različiti, koji stalno uče te iniciraju promjene koje nas vode uspjehu.

Ako ste zainteresirani zapratite naše otvorene natječaje na portalu Moj Posao i na našoj web stranici www.b2kapital.hr ili nam se javite na karijera@b2kapital.hr.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.