Share
Tweet
Share

Iuvare Connect

Kao srednje obiteljsko poduzeće koje već 38 godina vodi ambulantne i stacionarne ustanove za njegu starijih osoba i bolesnika, grupacija Iuvare posjeduje puno iskustva i mnogobrojne kontakte u branši njege.

Naše ime „Iuvare“ potječe iz latinskog i prevedeno znači „pomoći, poduprijeti i pratiti“, dakle je naš fokus na ljudima i njihovim individualnim potrebama. Njegu i podršku fleksibilno i prema potrebi prilagodimo dinamičnim promjenama osobe o kojoj treba brinuti.

2017. smo osnovali naš stručni odjel za regrutaciju medicinskog osoblja iz EU-inozemstva Iuvare Connect s fokusom na Rumunjsku. Na tom području smo u međuvremenu tako uspješni da se sad želimo proširiti. To znaći, od sada nudimo i stručnom medicinskom osoblju iz Hrvatske i ostalih EU-zemalja šansu na financijski osiguran život u Njemačkoj.

Naša ponuda obuhvaća besplatan svestrano bezbrižni servis uključujući jezičnog tečaja do razine B2, plaćenog smještaja za vrijeme tečaja i prva tri mjeseca nakon početka rada, obavljenje nostrifikacije svjedodžbe/diplome i profesionalnog priznanja i mnogo više.

Zahvaljujući našoj snažnoj mreži s branšnim partnerima diljem Njemačke, uvijek imamo sigurne, dobro plaćene poslove kod top poslodavaca u njemačkoj branši zdravstva i njege i pružamo samo direktne ugovore o radu s njima te nemamo veze sa sezonskim ili privremenim zapošljavanju ilinajmom zaposlenika.

Želimo motivirati hrvatske medicinske sestra i tehničare opće njege da se trajno presele u Njemačku i da si ovdje s našom pomoći  izgrade karijeru sa sigurnom budućnošću.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.