Share
Tweet
Share

PROTOK d.o.o.

Tvrtka PRotOK d.o.o. bavi se izradom informacijskih sustava zasnovanih na GIS tehnologiji od 1991. godine. Ciljano tržište su nam trgovačka društva koja su vlasnici ili koja upravljaju komunalnom infrastrukturom (vodoopskrba, odvodnja, plin, javna rasvjeta, DTK-optičke instalacije, odvoz otpada, groblja, zelene površine,...), tj. komunalne tvrtke te jedinice lokalne samouprave (gradovi i općine).

Izgradili smo u potpunosti vlastito rješenje za desktop, web i mobile platforme. Sofisticiranost, kompleksnost i opseg izrađene programske opreme, zajedno sa značajnim referencama postavljaju nas na vodeće mjesto u našoj branši u široj regiji, a ne sramimo se usporediti niti sa svjetskom konkurencijom. Aktivno sudjelujemo na stručnim svjetskim konferencijama s izložbenim prostorom te predavanjima, kako bismo otvorili nova tržišta. Tim visoko kvalitetnog vlastitog kadra, kako na stručnom području, tako i na IT području, stoji iza izrade velikog broja svjetski inovativnih rješenja.

Pridružite se timu pažljivo odabranih stručnjaka koji posjeduju vrhunska tehnološka i informatička znanja na području našeg djelovanja. Ostvarite svoju buduću karijeru u vedrom, optimističkom okruženju u kojem vlada radna atmosfera, razumijevanje i suradnja.

Doprinesite svojim znanjem i zalaganjem našem napretku, a mi ćemo to znati cijeniti i nagraditi.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.