Share
Tweet
Share
Send to friend

Svrhovito vodstvo nastaje na točki susreta talenta i strasti

Kako pronaći krajnji smisao i jasan put prema cilju u kaotičnoj svakodnevici?

Svrhovito vodstvo nastaje na točki susreta talenta i strasti

Kompleksno, nerijetko i nestabilno, okruženje često nas prisiljava na reaktivno ponašanje: s izazovima se hvatamo u koštac onim redom kako dolaze, što zapravo znači da reda nema i da je puno toga nepredvidljivo. Opasna je to situacija jer nam ostavlja malo ili nimalo prostora za odmak, sagledavanje šire slike i pripremu strategije kojom ćemo na duge staze prevenirati negativne utjecaje i stabilizirati put kojim želimo ići prema postavljenom cilju.

Upravo iz tog razloga, mnogi lideri kroz svoju karijeru putuju na 'autopilotu', stvarajući tako navike i obrasce koji dodatno otežavaju postizanje željenih rezultata.

Kako preuzeti ulogu prisutnog i aktivnog lidera, koji je u stanju kreirati i dosljedno pratiti put kojim želi ići?

Odgovor na ovaj izazov daje Ben Renshaw, glavni govornik sedme HR Days konferencije, koji će nam, kroz vrlo praktične korake, objasniti kako:

  • otkriti snagu i smisao vlastite uloge lidera
  • usmjeriti svoje misli u pravcu liderstva sa svrhom
  • primijeniti svoju svrhu u svom svakodnevnom radu, životu i međuljudskim odnosima.

Govornik, coach i konzultant, Renshaw je cijenjeni autor osam knjiga od kojih se posebno ističe "Purpose, Lead and SuperCoaching", djelo koje mu je donijelo međunarodno priznanje, a opisuje inovativan rad s kompanijama kao što su BT, Heathrow, Heinz, IHG, Sainsbury’s i Unilever.

Ben je poznat po tome što s vodećim organizacijama gradi svrhovito partnerstvo: pomaže im u razvoju njihovih vlastitih liderskih sposobnosti, kreiranju visokoproduktivnih timova i transformaciji organizacijske kulture.

Ovaj iskusni stručnjak duboko vjeruje da osviješteno vodstvo, tj. vodstvo koje prepoznaje vlastitu svrhu, potiče ljude da prelaze granice mogućnosti koje su si sami postavili, a koje su često puta daleko skromnije od onoga za što smo stvarno sposobni.

Kao govornik i coach, Ben je inspirirao mnoge da napuste svoje komfor zone. Kao konzultant, prepoznat je po svom pristupu koji zadire u srž tematike i kreira prostor za nova rješenja. Kao autor, Ben daje uvid u bit i potiče na proaktivan pristup.

Neupitan je njegov snažan pozitivan utjecaj na sve s kojima radi i kojima predstavlja svoja rješenja.

Na vama je da budete otvoreni za znanja i iskustva koja će vam ponuditi 11. travnja u Rovinju, na sedmoj HR Days konferenciji. Zauzmite svoje mjesto već danas!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.