Share
Tweet
Share
Send to friend

PLIVA brigom za zaposlenike zaradila mjesto među TOP poslodavcima šestu godinu zaredom

Tvrtka PLIVA potvrdila je status Poslodavca Partnera i u ovogodišnjoj certifikaciji ostvarila 98% ukupno mogućeg broja bodova, pri čemu je u svakom od 5 ocjenjivanih područja ostvarila više od 90% bodova i time pokazala zašto je već šest godina zaredom među TOP Poslodavcima Partnerima.

PLIVA brigom za zaposlenike zaradila mjesto među TOP poslodavcima šestu godinu zaredom

U PLIVI ističu da je unaprjeđenje radnog okruženja i zdravlja njihovih zaposlenika jedna od ključnih misija kompanije te stoga u PLIVI često organiziraju predavanja, radionice i praktične vježbe s temama iz područja zdravlja. Zaposlenici PLIVE imaju i, među ostalim, mogućnost tijekom radnog dana odvojiti vrijeme za tjelovježbu te u svojim prostorima tvrtka organizira jogu i Tai Chi za zaposlenike, a kontinuirano se radi i na širenju ponude zdravih obroka u restoranima tvrtke.

Jedan od zaposlenicima omiljenih projekata usmjerenih na promoviranje zdravlja i prevencije je interno natjecanje za najbolji brk i pletenicu u sklopu Movembera, internacionalno prihvaćene akcije puštanja brkova u studenome kako bi se podigla svijest o pitanjima vezanim uz muško zdravlje. Pored aktivnosti vezanih uz tjelesno zdravlje, održavaju se radionice i predavanja o važnosti brige za mentalno zdravlje i dobrobit pojedinca te se provode programi kao što su Mala škola sreće i obilježavanje dana mentalnog zdravlja.

Mihael Furjan, Predsjednik Uprave PLIVE Hrvatska d.o.o. primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Naši zaposlenici su nositelj PLIVINOG uspjeha i zbog njih smo već godinama farmaceutski lider u Hrvatskoj i regiji. Upravo zato kontinuirano radimo na osiguravanju poticajnog, izazovnog te ugodnog radnog okruženja za sve naše zaposlenike. Veliku važnost posvećujemo dobrobiti na radnome mjestu te kroz brojne aktivnosti i na sustavan način nastojimo promicati brigu za zdravlje, usvajanje zdravih životnih navika i tako stvarati kulturu zdravlja kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.“ istaknuo je Predsjednik Uprave PLIVE.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Trenutno je 49 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji:

24sata, A1 Hrvatska, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Heineken Hrvatska, Henkel Croatia, HEP Opskrba, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Mylan Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Plavi tim, PLIVA Hrvatska, Poslovna inteligencija, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valoviti papir Dunapack i Zagrebačka pivovara.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.