Share
Tweet
Share
Send to friend

Sezonski radnici nisu samo u turizmu

Zbog sve uspješnijih turističkih sezona u proljeće se naglo povećava potreba za dodatnim djelatnicima, ne samo u kategoriji Turizma već i ostalim kategorijama kao što su Prodaja (Trgovina), Promet, transport, pomorstvo te Zaštita.

Sezonski radnici nisu samo u turizmu

U odnosu na 2017. godinu, u 2018. godini broj oglasa za sezonska radna mjesta porastao je za čak 49%.

S druge strane, sve je više posloprimaca koji su spremni raditi sezonski. U 2018. godini 27% posloprimaca više nego godinu ranije označilo je da su spremni raditi sezonski.

Kako do sezonskih radnika?

Bez dovoljnog broja djelatnika, a posebno onih educiranih i motiviranih, trpi poslovanje svakog poslovnog subjekta. S ciljem bržeg, jednostavnijeg i pravovremenog zapošljavanja upravo takvih djelatnika, MojPosao portal organizira virtualni sajam sezonskih poslova - sezonac.hr.

Sajam će se održati od 3. do 10 travnja na web adresi sezonac.hr. Online forma sajma omogućuje znatno veći pristup tražiteljima posla, čak i izvan granica Hrvatske.

Prednosti sudjelovanja na sajmu:

  • Brza i jednostavna komunikacija s kandidatima
  • Svi sezonski kandidati na jednom mjestu
  • Kandidati različitih profila: od prodavača do zaštitara
  • Pristup sajmu 24/7 bilo sa mobitela, tableta ili računala
  • Jaka medijska kampanja u Hrvatskoj i susjednim zemljama

Kako bi realizacija zapošljavanja također bila jednostavna i brza, osiguran je chat sa željenim kandidatima, ali i dodatni alati za sveobuhvatnu prezentaciju tvrtke kao poželjnog poslodavca.

Privucite kandidate koji će vam osigurati neometano poslovanje i u nadolazećoj sezoni, pozivamo Vas da se priključite sajmu sezonskih poslova!

Za sve informacije o uvjetima izlaganja obratite se putem maila na kontakt: sandro.bujan@moj-posao.net ili na broj telefona 6388 235.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.