Share
Tweet
Share
Send to friend

Najbolje HR prakse čekaju vašu prijavu: Prijavite projekte vaše tvrtke na koje ste osobito ponosni i budite primjer drugima!

Prijavite projekte tvrtke za Najbolju HR praksu do 13. ožujka 2019. i preuzmite nagradu i priznanje na svečanoj dodjeli u skopu HR Days konferencije u Rovinju 11. i 12. travnja.

Najbolje HR prakse čekaju vašu prijavu: Prijavite projekte vaše tvrtke na koje ste osobito ponosni i budite primjer drugima!

7. HR Days konferencija i ove godine okupit će renomirane predavače iz HR zajednice, ali i menadžere, poduzetnike, predstavnike državnih institucija te stručnjake koji će s vama podijeliti znanja i iskustva o novim poslovnim trendovima s naglaskom na područje leadershipa i razvoja, tehnologiju i inovacije te traženje talenata i umijeće regrutiranja.

HR Days konferenciju o upravljanju ljudskim resursima organizira portal MojPosao, 11. i 12. travnja 2019. godine u Rovinju.

U sklopu HR Days konferencije tradicionalno će se održati dodjela Nagrada za Najbolje HR prakse - priznanje predanom i planskom radu tvrtki, timovima i pojedincima te projektima zahvaljujući kojima su povećali kvalitetu rada zaposlenika i poslove rezultate. 

Stručna komisija analizira i ocjenjuje projekte na temelju jasno postavljenih kriterija, a one prakse koje osvoje najveći broj bodova primit će nagradu i priznanje na svečanoj dodjeli u Rovinju 11. i 12. travnja.

“Kao voditelj projekta, ponosan sam što HR zajednica u Hrvatskoj raste, što tvrtke prepoznaju važnost HR projekata i ulažu u sve kompleksnije projekte kako bi poboljšale kvalitetu zadovoljstva svojih zaposlenika. Ne zaostajemo za najboljim svjetskim praksama i trendovima, imamo se čime ponositi i to je poruka koju Najbolje HR Prakse uspješno šalju cjelokupnoj poslovnoj zajednici.” Jurica Šarčević, Voditelj projekta Najbolje HR prakse.

U Najbolje HR prakse spadaju projekti koji su omogućili trajnu promjenu kulture kompanije, podizanje morala i angažiranost zaposlenika i/ili značajan doprinos poslovnom uspjehu tvrtke.

Nagrada za Najbolje HR parkse dodjeljuje se od 2010. godine, a stručni žiri iz područja ljudskih resursa u sklopu ovog projekta do sada je pregledao i ocijenio više od 80 prijavljenih praksi.

Prijavite projekt koji je obilježio vašu poslovnu godinu i konkurirajte za Najbolju HR praksu 2018.!

Rok za prijavu projekata je 13. ožujka 2019. godine. 

Sve dodatne informacije o projektu i dosadašnjim nagrađenim HR praksama možete pročitati u detaljima o projektu, poslati upit na HRnagrada@moj-posao.net ili doznati više informacija telefonski na broj 01 6065 430.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.