Share
Tweet
Share
Send to friend

7. HR Days konferecija: Svrha i snaga leadershipa, jer sve počinje od vas!

7. HR Days konferencija: Empowering people! Posvećena je leadershipu i razvoju, tehnologiji i inovacijama te traženju talenata i umijeću regrutiranja.

7. HR Days konferecija: Svrha i snaga leadershipa, jer sve počinje od vas!

Osigurajte svoje mjesto i ove godine na 7. HR Days konferenciji u Rovinju, 11. - 12. travnja 2019. u organizaciji MojPosao. 

Što vas sve očekuje na HR Days konferenciji?

7. HR Days konferencija ove godine okupit će renomirane svjetske i domaće predavače iz HR zajednice koji će s vama podijeliti znanja i iskustva o novim poslovnim aktualnostima s naglaskom na područje leadershipa i razvoja, tehnologiju i inovacije te traženje talenata i umijeće regrutiranja.

“Svrhovito vodstvo nastaje na točki susreta talenta i strasti“

Glavni govornik 7. HR Days konferencije je vodeći leadership stručnjak Ben Renshaw. Inovativan rad s renomiranim svjetskim kompanijama kao što su BT, Heathrow, Heinz, IHG, Sainsbury’s, Coca-Cola i Unilever donijelo mu je svjetsko priznanje. Putujući svijetom inspirira lidere u organizacijama diljem sektora obrazovanja, vlade ili zdravstva.

Ben će objasniti svima prisutnima kako preuzeti ulogu prisutnog i aktivnog lidera, koji je u stanju kreirati i dosljedno pratiti put kojim želi ići.

Krysia Sommers (Bayer), Christoph Fellinger (Beiersdorf AG), Dan Riley (AON) i Alan Žepec (LQ) su samo neki od renomiranih svjetskih i domaćih predavača koji će s vama podijeliti svoje znanje i bogato radno iskustvo.

Uz predavanja, imat ćete priliku poslušati dvije zanimljive panel diskusije: 

  • Stručnost ne poznaje granice - strani zaposlenici koji su u Hrvatskoj učinili razliku

Okrugli stol govorit će o uspješnim primjerima uvoza radnika u području deficitarnih zanimanja i potrebama tržišta rada i obuhvatit će ključne pravne regulative koje treba uzeti u obzir prilikom zapošljavanja stranih radnika, dodatna poboljšanja koja se mogu uvesti kako bi se praksa ubrzala, konkretne primjere i savjete poslodavaca i njihovih stranih zaposlenika. 

  • Kava s Najboljim poslodavcem 

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika važan je u organizacijama kako bi istražili ključna područja zadovoljstva zaposlenika kao što su: lojalnost, organizacija rada, radni uvjeti, posvećenost poslu, osobni rast i razvoj, uključenost u donošenje odluka, međuljudski odnosi, komunikacija u tvrtki te angažiranost. Kroz diskusiju će Najbolji poslodavci podijeliti zanimljivosti koje im je istraživanje donijelo, koje akcijske planove su proveli temeljem istraživanja te podijeliti smjernice za sve tvrtke koje žele raditi na svom razvoju. 

U sklopu HR Days konferencije dodjeljuje se i nagrada za Najbolje HR prakse. Ne propustite priliku prijaviti projekt vaše tvrtke na koji ste ponosni i biti primjer drugima.

Registrirajte se što prije za sudjelovanje na 7. HR Days konferenciji i otkrijete toplu stranu biznisa i doživite dva nezaboravna dana, 11. - 12. travnja 2019. u Rovinju, Hotel Lone, koja ćete se rado prisjećati. 

Pogledajte i cijeli program konferencije. 

Partner konferencije je Visoko Učilište Algebra, sponzor Partyja Carlsberg, a pokrovitelji konferencije Udruga U4HR, Anglo - Adria Poslovno savjetovanje, Nordijska komora. 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.