Share
Tweet
Share
Send to friend

MojPosao preporučuje: HR Experience konferencija 30. svibnja u Beogradu

Partnerski portal, Poslovi Infostud, 30. svibnja u hotelu Metropol Palace u Beogradu održava drugu po redu HR Experience konferenciju koja okuplja vodeće HR stručnjake, a MojPosao vas ovim putem poziva na prijavu.

MojPosao preporučuje:  HR Experience konferencija 30. svibnja u Beogradu
Kroz niz predavanja, diskusija i radionica, svoja iskustva iz ovog područja s vama će podijeliti HR stručnjaci domaćih i svjetskih kompanija.
 
Ove godine naglasak će biti stavljen na aktualne trendove: employer branding i privlačenje kandidata, a svoja iskustva podijelit će: Dr. Max Blumberg, Tom Haak, Bruce Greenhalgh.
 
Konferencija će započeti panelom na temu stanja na tržištu rada u regiji, deficitu na tržištu rada, privlačenjem i zadržavanjem talenata i employer brandingom na kojem će sudjelovati predstavnici portala za zapošljavanje u regiji:
Igor Žonja, predsjednik Uprave MojPosao (Hrvatska)
Sonja Ćetkovič, direktorica Poslovi Infostud (Srbija)
Nermana Ajanović, voditeljica razvoja i marketinga Posao.ba (Bosna i Hercegovina)
Leoš Černy, voditelj razvoja Prace.cz (Češka)
 
Sudionici konferencije će kroz stručna znanja I iskustva imati priliku čuti nove trendove u području HR-a, dobiti ideje kako unaprijediti percepciju kompanije u očima kandidata te kako privući najbolje kandidate.
 
Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, a detaljan program konferencije i način prijave pronađite na službenoj stranici HR Experience konferencije
 
 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.