Share
Tweet
Share
Send to friend

HR premijera u društvu 'Rocketmana'

U dobrom društvu partnera i klijenata, uzeli smo kraći predah od posla i pogledali premijeru filma o životu sir Eltona Johna.

HR premijera u društvu 'Rocketmana'

U domaća kina jučer je konačno stigao 'Rocketman', dugo iščekivana ekranizacija životne priče britanske glazbene legende Eltona Johna, koja je, kažu, utemeljena na 'istinitoj fantaziji', a mi smo spremno uronili u maštoviti svijet ikone pop kulture.

Naime, nakon što se u četvrtak oglasilo zvono za kraj radnog vremena, napustili smo naše urede u Strojarskoj 20 i krenuli prema Branimir Centru gdje nas je dočekala filmska poslastica – HR Premijera u organizaciji portala MojPosao, grupe Selectio i agencije Electus.

Riječ je o tradicionalnom, neformalnom druženju s klijentima i partnerima uz koje nas veže višegodišnja kvalitetna suradnja, u okviru kojeg svaki put, opremljeni kokicama i zavaljeni u udobnim naslonjačima, pogledamo neki novi, u domaća kina tek pristigli, film.

Ovaj put izbor je pao na 'Rocketmana' i, sudeći prema reakcijama nakon filma, nismo pogriješili. 

Uoči početka projekcije, publici se s nekoliko prigodnih riječi obratio Alen Mrvac, novinar portala MojPosao, upoznavši pritom okupljene goste s projektom Istraživanje zadovoljstva zaposlenika, kojim tvrtke na pouzdan, brz i jednostavan način mogu saznati stupanj angažiranosti i zadovoljstva svojih zaposlenika.

Potom je mikrofon preuzeo Elton…

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.