Share
Tweet
Share
Send to friend

Digitalizacija i budućnost učenja u poslovnom okruženju iz perspektive uglednih stručnjaka

Donald H Taylor, Claus Kjeldsen i Bassam Nammour samo su neka od imena koja će 3. srpnja održati predavanja na Learning Disruption konferenciji u Zagrebu.

Digitalizacija i budućnost učenja u poslovnom okruženju iz perspektive uglednih stručnjaka

Learning Disruption prva je regionalna konferencija o digitalnom učenju u poslovnom okruženju, a predavanja ključnih govornika, interaktivni panel s vodećim imenima hrvatske poslovne scene, radionice orijentirane na primjenu konkretnih alata te prikazi uspješnih primjera iz prakse samo su neki od razloga zašto se prijaviti na konferenciju.

Tko su ključni predavači?

Donald H Taylor, globalni lider u učenju i razvoju, koji na konferenciju dolazi uz potporu britanskog veleposlanstva, prisutnima će prenijeti britanski know how i otkriti kako učinkovitim korištenjem tehnologije, razumijevanjem poslovanja i fokusiranjem na potrebe zaposlenika i tržišta transformirati kompaniju i poslovanje. 

Claus Kjeldsen, priznati je predavač i desetogodišnji izvršni direktor Kopenhaškog instituta za proučavanje budućnosti, donosi pregled nadolazećih trendova zahvaljujući kojima klijenti mogu donijeti konkretne poslovne odluke u sadašnjosti. 

Bassam Nammour, voditelj treninga i razvoja u Credit Libanaisu, prenijet će svoja dvadesetogodišnja iskustva rada u odjelima ljudskih resursa i upravljanja ljudskim potencijalima. U okviru predavanja predstavit će i case study vezan za Credit Libanais te procese transformacije digitalnog učenja i tako pružiti smjernice unaprjeđenja brojnim sudionicima konferencije. 

Zašto se prijaviti?

LEARNING DISRUPTION 2019 namijenjena je menadžmentu zaduženom za korporativnu kulturu, ljudske resurse, digitalnu transformaciju; specijalistima i projektnim voditeljima edukacija i razvoja te manjim i srednjim poduzetnicima koji žele dodatno unaprijediti svoje poslovanje. Teme o kojima će biti riječi na konferenciji su način organizacije učenja u korporacijama; onboarding, leadership, sales i ostali razvojni programi; inovativne metode učenja za razvoj kompetencija potrebnih za budućnost i učinkovito poslovanje te gejmifikacija, design thinking te ostale metode poticanja kreativnog i kolaborativnog učenja.

Primjer dobre prakse

U okviru konferencije dodijelit će se i posebna LEARNING DISRUPTION nagrada tvrtkama koje su u proteklih dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time doprinijele razvoju vlastite organizacije. Najbolja tri projekta predstavit će svoje projekte i tako omogućiti sudionicima da upoznaju pozitivne primjere unaprjeđenja poslovanja. 

LEARNING DISRUPTION 2019 održat će se 3. srpnja 2019. u Zagrebu u Algebra LABU na adresi Ilica 242, a prijave su otvorene do kraja lipnja.

Kliknite OVDJE, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na konferenciji zahvaljujući kojoj možete izgraditi budućnost poslovnog učenja!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.