Share
Tweet
Share
Send to friend

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Poslodavac Partner je prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje tvrtka SELECTIO.

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Coca-Cola HBC Hrvatska dio je projekta Certifikat Poslodavac Partner od 2006. godine te svake godine iznova potvrđuje predanost kvaliteti upravljanja zaposlenicima, a u ovogodišnjoj certifikaciji tvrtka je postigla impresivan rezultat od čak 97% bodova. Time se Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno svrstala među TOP 5 Poslodavaca Partnera, odnosno među tvrtke koje ostvaruju najviše rezultate pri ocjeni HR procesa unutar samog projekta Certifikat Poslodavac Partner. 

Coca-Cola HBC Hrvatska postigla je u ovogodišnjem procesu certifikacije maksimalan broj bodova u područjima Upravljanje učinkom i Usavršavanje i razvoj, time demonstrirajući svoju kontinuiranu predanost razvoju zaposlenika. Radni učinak Coca-Colinih zaposlenika se procjenjuje na kvalitetan i sustavan način te se, sukladno potrebama i interesima zaposlenika, za njih definiraju individualni razvojni planovi koji im omogućavaju kontinuirani napredak i razvoj znanja i vještina, a u protekloj godini svi su zaposlenici sudjelovali u nekom od dodatnih oblika usavršavanja, dok su u prosjeku sudjelovali u čak preko 50 sati edukacija

U Coca-Coli su također usmjereni na davanje svog doprinosa zajednici te na pružanje prilika mladima, pa im tako kroz brojne programe poput Coca-Colina podrška mladima pomažu u stjecanju poslovnih i životnih znanja i vještina, dok u sklopu programa poput ljetne prakse Coke Summership studentima pružaju priliku raditi s Coca-Colinim mentorima na konkretnim projektima te tako stjecati neprocjenjiva iskustva i vještine.

Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Adria, primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

„Ponosni smo što je tvrtka SELECTIO i ove godine prepoznala naše napore u području upravljanja učinkom te usavršavanja i razvoja naših zaposlenika. Čvrsto vjerujemo kako je poticanje kvalitete i osiguranje zadovoljstva naših zaposlenika najvrijednije ulaganje u održivost i budućnost naše tvrtke. Kako bismo na najbolji način odgovorili na potrebe naših zaposlenika kreirali smo prilagođene osobne razvojne planove koji određuju obuku i usavršavanje u kojima će sudjelovati. Posebno bih istaknula naše programe ubrzanoga razvoja i pripreme za buduća radna mjesta Fast Forward, kroz koje su mnogi naši zaposlenici s potencijalom vođe stekli vještine i znanja potrebna za preuzimanje neke od vodećih pozicija u tvrtki. Ovo je samo dio naših napora u području osiguranja poželjnog radnog mjesta za zadovoljne i sretne zaposlenike. Svjesni smo kako su ljudi naš najvrjedniji potencijal, a naš je poslovni uspjeh izravna posljedica njihove stručnosti, uključenosti i predanosti te ćemo stoga u budućnosti ljestvicu izvrsnosti u području upravljanja ljudskim resursima postavljati još više“, istaknula je Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Adria.

Trenutno je 61 nositelj Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.