Share
Tweet
Share
Send to friend

SOS Dječija sela BiH i ove godine potvrdila visoke standarde certifikata Poslodavac Partner!

Poslodavac Partner je prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje tvrtka SELECTIO.

SOS Dječija sela BiH i ove godine potvrdila visoke standarde certifikata Poslodavac Partner!

SOS Dječija sela BiH šesti su put nagrađena certifikatom Poslodavac Partner, prestižnim priznanjem za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima  te su  jedina neprofitna organizacija među nositeljima ovog prestižnog Certifikata. SOS Dječija sela BiH postigla su visoke ocjene u procjeni procesa za upravljanje ljudskim potencijalima u svih pet opsežnih ocjenjivanih područja što reflektira njihovu predanost ulaganju u zaposlenike i posvećenost konstantnom unapređenju radnih procesa u svrhu pružanja što bolje brige svojim štićenicima. 

Na svečanoj dodjeli u prostorijama tvrtke SELECTIO, Certifikat je Omaru Šehoviću, Direktoru odjela za ljudske resurse i organizacijski razvoj, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat.

SOS Dječija sela BiH posebno se ističu u promoviranju vrijednosti i misije i vizije organizacije kroz sve procese od zapošljavanja do nagrađivanja te razvijaju organizacijsku kulturu koja stavlja na prvo mjesto zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika i transparentnu i direktnu komunikaciju. Kvalitetno zapošljavanje je od najveće važnosti za SOS Dječija sela BiH te se posebnu pozornost stavlja na održavanje visokih standarda provedbe selekcije kandidata, posebno za SOS mame i SOS roditelje. 

Općenito, briga o zaposlenicima se demonstrira u svakodnevnom poslovanju, te SOS Dječija sela BiH nude raznovrsne materijalne i nematerijalne benefite svojim zaposlenicima, mogućnosti fleksibilnih radnih aranžmana i programe za očuvanje zdravlja. Zaposlenicima se pružaju kontinuirana usavršavanja i razvoj u skladu s vrijednostima i visokim standardima rada te se na taj način osigurava visoka razina posvećenosti za brigu o djeci bez roditeljske skrbi.

Pozitivan stav prema zaposlenicima se preslikava i na pozitivan i proaktivan odnos prema društvenoj zajednici u kojoj SOS Dječija sela BiH djeluju.
„Organizaciju SOS Dječija sela BiH vodi vizija svijeta u kojem su djeca i mladi zaštićeni i u kojem uživaju sva prava! Svjesni smo da su naši zaposlenici najvažnija karika ka ostvarivanju naše vizije i zato u SOS Dječijim selima BiH želimo kreirati najbolje mjesto za njihov profesionalni razvoj i ispunjavajuću karijeru. Da smo na dobrom putu govori i činjenica da već godinama ispunjavamo visoke kriterije certifikata Poslodavac Partner“, istaknuo je Omar Šehović.

Trenutno je 61 nositelj Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.