Share
Tweet
Share
Send to friend

Sve teže vam je privući i zadržati zaposlenike?

Uskladite očekivanja plaća potencijalnih i postojećih zaposlenika s vašim mogućnostima nagrađivanja.

Sve teže vam je privući i zadržati zaposlenike?

MojaPlaca jedino je online istraživanje koje prati iznose plaća, financijskih i nefinancijskih beneficija za više od 320 radnih pozicija u Republici Hrvatskoj. Sadrži podatke preko 43.000 ispitanika koji nisu stariji od godinu dana i koji se svakodnevno ažuriraju.

Kako bismo osigurali njihovu pouzdanost, podaci se prilikom obrade detaljno provjeravaju, a krajnje ekstremne vrijednosti se uklanjaju.

Od 2018. godine izračunavamo iznos plaća pomoću regresijske analize koja uzima u obzir veze između pozicija, županija, veličine tvrtki, obrazovanja, radnog iskustva i dobi. Regresivni statistički model omogućuje procjenu iznosa plaće i kod malog broja ispitanika u željenom uzorku, ako je ispunjeno najmanje 20 ispunjenih upitnika.

Alat za izračun plaće namijenjen je profesionalcima koji trebaju odrediti plaću zaposlenika. To vam daje povjerenje u donošenju strateških odluka zahvaljujući informacijama izravno s tržišta rada i štedi vaše dragocjeno vrijeme. Izvještaji su razumljivi svima koji su odgovorni za formiranje politike plaća te dostupni u PDF, XLS formatu te na engleskom jeziku bez dodatnih troškova.

Podacima iz istraživanja moguće je pristupiti u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta koje ima pristup internetu.

Dodatne informacije potražite na https://www.mojaplaca.hr/paylab ili nas kontaktirajte na mail adresu usluge@mojaplaca.hr.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.