Share
Tweet
Share
Send to friend

HR prakse: Priznanje projektima na koje ste osobito ponosni

MojPosao nagrađuje predan i planski rad tvrtki i organizacija, timova i pojedinaca koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima.

HR prakse: Priznanje projektima na koje ste osobito ponosni

S obzirom na to da je prvi po redu, siječanj je u pravilu mjesec predviđen za kreiranje planova, izradu tablica i postavljanje ciljeva za godinu koja slijedi.

U trenutku dok tražite inspiraciju za projekte kojima ćete u 2020. godini unaprijediti vaše poslovanje, kao dobar 'vjetar u leđa' mogu vam poslužiti sve one ideje koje ste realizirali u prošloj godini, pokazavši se pritom kao pun pogodak. A ako među svim tim većim ili manjim poslovnim pothvatima pronalazite i one koji su rezultirali pozitivnim pomacima u području upravljanja ljudskim resursima, recimo, povećanjem razine zadovoljstva i angažiranosti vaših zaposlenika, pronašli ste projekt kao stvoren za prijavu za nagradu Najbolje HR Prakse!

Priznanje je to inovativnom, predanom i kreativnom radu ljudi koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima i aktivno brinu o zadovoljstvu zaposlenika, koje portal MojPosao dodjeljuje od 2010. godine.

U skladu s tradicijom, nagrade će biti dodijeljene u okviru HR Days konferencije, a rok za prijavu ističe za mjesec dana – 20. veljače

I zato, nemojte propustiti priliku predstaviti projekte/ideje/programe kojima se ponosite i prijavite se Najbolje HR prakse 2019.!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.