Share
Tweet
Share
Send to friend

Objavljen program 8. HR Days konferencije!

Otprilike mjesec dana nas dijeli od početka HR Days konferencije, najvećeg regionalnog okupljanja stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji portala MojPosao.

Objavljen program 8. HR Days konferencije!
Osmu godinu zaredom domaćin konferencije je prekrasni Rovinj koji će na dva dana, 19. i 20. ožujka, okupiti HR zajednicu.
 
U skladu s aktualnom situacijom na tržištu rada i trendovima u ‘svijetu’ ljudskih potencijala, konferencija će naglasak staviti na teme kao što su kreiranje vrijednosti, agilni HR i autentično vodstvo o kojima ćemo više doznati od renomiranih domaćih i stranih predavača.
 

U Rovinj stiže 'Otac modernog HR-a'

Glavni govornik ovogodišnje konferencije je 'Otac modernog HR-a' Dave Ulrich, koji će nam pojasniti zašto je ovo „idealan trenutak za rad u ljudskim potencijalima!“.
 
Pored Davea, svoje znanje i bogato radno iskustvo sa sudionicima konferencije će podijeliti:
 
Johan Driessens, jedan od najkreativnijih arhitekata poslovnog iskustva
Debra Corey, članica top 101 globalnih influencera u području angažiranosti zaposlenika
Riina Hellström, stručnjakinja za AGILE i razvoj organizacija
Blaire Palmer, svjetski autoritet u području promjena leadershipa 
Ranko Rajović, Autor NTC sustava učenja
 

Okrugli stol, radionice i Najbolje HR prakse

Konferencija će i ove godine ponuditi interaktivne i korisne radionice u okviru kojih možete obogatiti vaše znanje i izbrusiti vještine, kao i okrugli stol o sveprisutnoj i nezaobilaznoj temi Employer brandinga.
 
U skladu s tradicijom, drugog dana konferencije će biti dodijeljene nagrade za Najbolje HR prakse u protekloj godini. Priznanje je to predanom i planskom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima. 
 
Također, kako bi svi sudionici mogli na pravi način, svježi i odmorni, uživati u brojnim sadržajima koje nudi konferencija, organizirali smo Healthy morning aktivnosti – zabavno edukativne FIT radionice, satove joge, jutarnje masaže i radionice osobnog razvoja.
 
Naravno, niti ovaj put neće izostati naš legendarni HR Days party, koji garantira dobar provod do kasnih večernjih (ili ranih jutarnjih) sati i nezaboravna iskustva!
 
Partneri konferencije su Algebra Hrvatski Telekom te sponzor Adacta.
 

Pogledajte cjelokupni program i već danas rezervirajte svoje mjesto na 8. HR days konferenciji!

 
 
 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.