Share
Tweet
Share
Send to friend

HR Days konferencija je iza ugla!

Vrijeme je da rezerviraš svoje mjesto na najvećem regionalnom okupljanju HR stručnjaka, 19. i 20. ožujka u Rovinju.

HR Days konferencija je iza ugla!

Bogat program, istaknuti predavači, okrugli stolovi, korisne radionice, otac modernog HR-a... sve to vas čeka na dvodnevnoj HR Days konferenciji u organizaciji portala MojPosao.

Panel diskusija na vječnu temu „Kako probuditi iskru u zaposlenicima i privući najbolje kandidate“  bit će izvrstan uvod u sve ono što nas čeka. Panelisti će odati tajne i recepte koje koriste kod unutarnjeg i vanjskog employer brandinga.

Masterclass Davea Urlicha jedinstvena je prilika za druženje sa tvorcem modernog HR-a. Prilika je to za naučiti kako pružiti kvalitetnu podršku upravi, stvoriti prave vrijednosti zaposlenicima i postići najbolje poslovne rezultate.

Debra Corey će svojom radionicom osvijestiti kako provoditi promjene u vlastitim organizacijama i kako biti zaposlenik koji pokreće promjene i pritom npostati angažirani „buntovnik“.

Radionica Riine Hellström otkriva tajne privlačenja i zadržavanja. Kako poboljšati vlastite HR procese, zadržati talentirane ljude, privući nove.

Puno je toga, a najbolja stvar je ta što se sve nabrojano odnosi na prvi dan konferencije (!) kojeg ćemo zatvoriti pjenušcem i našim slavnim tematskim partijem naziva „Repriziraj i proslavi 2020. godinu!“

HR Prakse

Petak započinjemo zdravo; jogom, masažom, interaktivnim radionicama. Aktivnosti u sklopu Healthy morninga pomoći će našem tijelu da se vrati u radnu temperaturu i da nastavimo s konferencijom.

Blaire Palmer kaže da je došlo vrijeme da lideri pokažu malo „punka“ ispod svojih odijela. Dođite i naučite kako! 

I na kraju, ali ne i manje važno, nakon dva dana konferencije prepunih sadržaja predstavljamo najbolje HR prakse 2019

Za više informacija posjeti HR Days i zauzmi svoje mjesto na konferenciji!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.