Share
Tweet
Share
Send to friend

Podcast "Relax room“ #8 – Branka Bebić

Nakon kraćeg ljetnog predaha tijekom kojeg smo dobrano napunili baterije, s dolaskom jeseni stigao je i pravi trenutak za povratak MojPosao podcasta!

Podcast "Relax room“ #8 – Branka Bebić

U naš mali, skromni 'Relax room' ponovno su krenuli navraćati po mnogočemu veliki, posebni i talentirani ljudi. Tako je bilo i ovaj put… 

Prva gošća nove sezone MojPosao podcasta bila je Branka Bebić, uspješna poduzetnica i vlasnica licence škole programiranja Coding Giants za Hrvatsku, čija se karijera u današnje visine vinula upravo s našeg portala na kojem je učinila prve poslovne korake.

Nakon 5 zajedničkih godina, tijekom kojih smo zajedno rasli, učili i napredovali, na njenu adresu stigla je 'nemoralna' ponuda koju nije bilo moguće odbiti te je Zagreb zamijenila Dublinom, a MojPosao Googleom!

Narednih pola desetljeća svoje vještine je brusila radeći u tom tehnološkom gigantu, istražujući korporativni svijet uzduž i poprijeko, potom je neko vrijeme radila u A1 te još jednoj velikoj multinacionalnoj kompaniji – Facebooku, sve dok prošle godine, oboružana velikim iskustvom i bogatim znanjem koje je vrijedno sabirala tijekom posljednjih petnaestak godina, nije odlučila pokrenuti 'nešto svoje'.

Naposljetku, odluka je pala na Coding Giants, inovativnu školu programiranja iz Poljske koju je časopis Forbes prošle godine uvrstio na listu “30 under 30”.

S Brankom smo pretresli brojne teme, počevši od vremena koje je provela radeći u kompaniji 'koja zna odgovore na sva naša pitanja', podudarnostima i razlikama između rada za nekog i vođenja vlastitog biznisa, iskustvima koja je stekla boraveći u inozemstvu te dakako, 'divovima programiranja' koje je krenula stvarati u Hrvatskoj.

Pridružite nam se u 'Relax roomu' i doznajte nešto više!

 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.