Share
Tweet
Share
Send to friend

Još samo danas možete rezervirati štand na najvećem online Regionalnom sajamu poslova – objavite oglase i uložite u employer branding!

Iskoristite posljednju priliku za rezervaciju štanda na dvanaestom najvećem online Regionalnom sajmu poslova koji se održava od 13. do 20. listopada 2021.

Još samo danas možete rezervirati štand na najvećem online Regionalnom sajamu poslova – objavite oglase i uložite u employer branding!
Sve više tvrtki prepoznaje važnost ulaganja u employer branding pomoću kojeg tvrtke grade i njeguju imidž poželjnog poslodavca te time posljedično privlače kvalitetne kandidate. Upravo je Regionalni sajam poslova prilika da potencijalnim kandidatima predstavite svoju tvrtku kroz elemente štanda: 
 
  • O nama - gdje možete predstaviti tko ste i što ste
  • Zašto mi - gdje možete navesti beneficije i pogodnosti za zaposlenike
  • Iskustva zaposlenika - omogućuju vam da potencijalni kandidati iz prve ruke saznaju kako je raditi u vašoj tvrtki, nešto što je u posljednje vrijeme od iznimne važnosti
  • Platforma ima i mogućnost chata tako da u stvarnom vremenu možete komunicirati direktno s potencijalnim kandidatima te predstaviti tvrtku u najboljem svjetlu!

Uz employer branding, Regionalni sajam poslova je prilika i za objavu oglasa za posao čime širite njihov doseg obzirom na bogatu marketinšku kampanju sajma koja obuhvaća online i offline platforme vodećih nacionalnih i regionalnih digitalnih, radio i tiskanih medija, društvenih mreža i aplikacija. Odaberite između Zlatnog, Srebrnog ili Brončanog štanda ovisno o tome koliko oglasa želite imati te kakvu medijsku kampanju želite za svoju tvrtku. 
 
Jednostavno je! Sve što trebate je internet! Prijavite se još samo danas na najveći online Regionalni sajam poslova.
 
Više informacija potražite na: www.regionalnisajamposlova.com
 

Iskustva sudionika: 
„Nama kao specijaliziranoj njemačkoj kompaniji na području IT-a u kojoj se bavimo razvojem testnih softvera za automobilsku industriju, pokazalo se vrlo korisnim sudjelovati na Reginalnom sajmu poslova. U Hrvatskoj djelujemo posljednje tri godine i sve tri godine smo, kao i ove, prisutni na sajmu.
Regionalni sajam poslova pokazao se kao korisna online platforma za nas kao poslodavca koji svake poslovne godine zapošljavamo da se predstavimo zainteresiranim i kvalificiranim profilima inženjera, ali i vrlo korisnim za njih da saznaju više o dSPACE-u i o našem radu, uvjetima rada i projektima. I na samom sajmu dobili smo od aplikanata više povratnih informacija da su naši projekti izazovni i da je upravo to što inženjeri žele u svakodnevnom radu.“, izjavila je Zrinka Peharec, Human resources / Corporate Communication Business Partner u tvrtki dSPACE.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.