Share
Tweet
Share
Send to friend

Zauzmite svoje mjesto među Najboljim poslodavcima!

Provedite Istraživanje zadovoljstva zaposlenika i provjerite koliko su vaši radnici sretni, motivirani i angažirani na poslu.

Zauzmite svoje mjesto među Najboljim poslodavcima!

Pored Regionalnog sajma poslova (za koji, uzgred rečeno, prijave traju još samo danas!), dodjela najboljih poslodavaca najveća je mogućnost employer brandinga za poslodavce. 

Sigurni smo da ste svi čuli za tvrtke dm, Rimac Automobili, Degordian, Q agency, Bornfight, Cobe i mnoge druge. Bez sumnje ste u više navrata, pretražujući stranice poslovnih portala, nabasali na tekstove u kojima se spominju isplata 13. plaće, raznorazni bonusi, izvanredna atmosfera u tvrtki, zanimljivi radni zadaci i druge pogodnosti koje navedene tvrtke nude, a zbog kojih njihovi zaposlenici sretni dolaze na posao. To nije slučajnost. Sve te, ali i mnoge druge tvrtke, prepoznale su važnost toga da pitaju svoje zaposlenike kako su. Jesu li i u kojoj mjeri zadovoljni s uvjetima na poslu, radnim zadacima, s plaćom, s nadređenim osobama i kolegama.

Mnogi od vas, sigurni smo, takva ispitivanja rade i sami. Međutim, kada takvo ispitivanje radi treća strana i pri tome sve tvrtke imaju isti upitnik i ista pravila 'igre', onda postoji mogućnost usporedbe rezultata. Da ne spominjemo druge benefite kao što su: manje administrativnog posla vama (vi dobijete gotove izvještaje), veće povjerenje u anonimnost rezultata (zaposlenici će radije nepoznatoj osobi iskreno reći kako se osjećaju nego vama samima), provjerena metodologija i pitanja… 

Uza sve to ne morate trošiti sate istražujući koji alat odabrati! 

Jednom davno (ali ne odveć), tvrtke koje su sudjelovale u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika odlučile su saznati kako stoje u odnosu na druge tvrtke. Tako je nastao Najbolji poslodavac – usporedba tvrtki po veličini prema rezultatima u istraživanju. Ovo je svojevrstan crème de la crème hrvatskih poslodavaca, tu su najbolji od najboljih, jer budimo iskreni, samim time što ste iskazali iskren interes kad je posrijedi zadovoljstvo vaših zaposlenika i brinete o njima, vi već jeste najbolji!

Zato, nemojte čekati ni minute, prijavite se za istraživanje već danas i tko zna, možda ste baš vi naš idući Najbolji poslodavac!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.