Share
Tweet
Share
Send to friend

Kako ulagati u employer branding?

Employer branding je važan za sve tvrtke, a uz pomoć portala MojPosao lakše dođite do svoje ciljane publike - iskoristite resurse centralnog mjesta tržišta rada.

Kako ulagati u employer branding?

Bilo da ste njegov aktivan, 'dušom i tijelom' prisutan učesnik, ili se pak nalazite među onima koji zbivanja prate negdje iz prikrajka, zasigurno ste primijetili promjene koje je tržište rada doživjelo u posljednje vrijeme. Poslodavci, neovisno o sektoru u kojem posluju, muku muče sa zadržavanjem najtalentiranijih zaposlenika i sve teže dolaze do kvalitetne radne snage.

Kako bi doskočile tom problemu, tvrtke sve više ulažu u poboljšanje zadovoljstva svojih zaposlenika i - s ciljem izgradnje pozitivnog imidža i osiguravanja statusa poželjnog poslodavca - postaju sve aktivnije u segmentu employer brandinga.

MojPosao je kreirao employer branding uslugu koja će Vam pomoći da pokrenete ili obogatite svoje employer branding aktivnosti te se istaknete među konkurencijom i postignete učinkovite rezultate na tržištu rada. 

Trebaju li baš sve tvrtke ulagati u employer branding? 

Odgovor je jednostavan: u employer branding trebaju ulagati sve tvrtke koje brinu o zadovoljstvu svojih zaposlenika i žele ostvariti / održati imidž tvrtke kao dobrog poslodavca, smanjujući pritom troškove zapošljavanja i osiguravanjem tržišnog uspjeha.

Neovisno o tome krećete li tek istraživati mogućnosti koje nudi svijet employer brandinga ili već neko vrijeme provodite različite EB aktivnosti, primjerice, sudjelujete u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika i kreirate zanimljive HR prakse, zahvaljujući čemu ste se našli na popisu Poslodavaca prvog izbora, ovom prilikom predstavljamo Vam MojPosao employer branding uslugu u sklopu koje osmišljavamo custome made pakete

Budite dio pozitivne statistike tvrtki na tržištu rada koje ulažu u svoj employer branding!

Usmjerite Vaš employer branding tamo gdje su posloprimci
 

Iskoristite etabliran brand i ostale resurse tvrtke MojPosao - centralnog mjesta na tržištu rada - kako biste upotpunili svoje employer branding aktivnosti i izgradili pozitivnu reputaciju na tržištu rada. Na MojPosao platformama je prisutna vaša ciljana publika: nezaposleni i zaposleni kandidati, oni koji aktivno traže posao ili pasivno gledaju koje su im bolje opcije, ali i oni koji vole biti upoznati sa savjetima / vijestima o tržištu rada.

Uz svesrdnu pomoć našeg kreativnog tima te korištenjem MojPosao baze kontakata i obilne količine podataka s tržišta rada,  kreirajte i promovirajte kvalitetan sadržaj kojim ćete osigurati veći doseg vaših employer branding poruka.

Javite nam se za više informacija o posebnim employer branding paketima putem kontakt forme na web stranici o employer branding usluzi kako bismo zajedno kreirali custom made employer branding uslugu za Vašu tvrtku koja će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.