Share
Tweet
Share
Send to friend

HR Days konferencija - deset godina s vama!

Najveća regionalna konferencija posvećena ljudskim potencijalima sljedeće godine proslavit će deseti rođendan. I svi ste pozvani!

HR Days konferencija - deset godina s vama!

U smiraj još jedne poslovne godine, dok prebirući po ladici sjećanja promišljamo o događajima koji su obilježili posljednjih 12 mjeseci u nadi da ćemo iz svega doživljenog izvući pokoju vrijednu lekciju, negdje u zapećku našeg uma kreće se buditi svijest o onome što tek slijedi.

Nakon dugo iščekivanog blagdanskog šarenila, praćenog (uvijek prekratkim) predahom od posla, za svega nekoliko tjedana zapljusnut će nas val mnoštva tipično 'siječanjskih' obaveza, poput izrade poslovnih planova, preciziranja tvrtkinih KPI-eva i definiranja budžeta za narednu godinu. 

Naši kalendari uskoro će biti prošarani radnim zaduženjima i važnim sastancima, ali i događanjima koja dolaze kao nagrada za sav uloženi trud i ujedno nude priliku za stjecanje novih vještina, oplemenjivanje znanja i upoznavanje zanimljivih ljudi.

Događanja poput HR Daysa, najveće regionalne konferencije posvećene ljudskim potencijalima, koja naredne godine obilježava veliki, okrugli jubilej!

Koncem ljeta, 21. i 22. rujna u Rovinju, proslavit ćemo desetu obljetnicu uspješnog rada, a rođendansko slavlje planiramo obilježiti u društvu uglednih govornika, edukatora i stručnjaka iz svijeta ljudskih potencijala te najvažnijeg dijela cijele priče – vjerne publike, odnosno vas!

Recepturu namijenjenu stvaranju nezaboravnih iskustva, promišljanju o trendovima u struci, razmjeni znanja i odličnom provodu krenuli smo pisati još 2012., kada smo došli na ideju okupljanja i povezivanja HR profesionalaca iz Hrvatske i regije, a uz manje promjene ‘začina’ ona ostaje nepromijenjena do danas.

Na desetom izdanju konferencije ponovno Vas očekuju inspirativna predavanja domaćih i stranih HR stručnjaka, praktične radionice, networking, paneli o aktualnim temama, izbor najboljih HR praksi te nezaboravni tulumi!

Više informacija potražite na hrdays.net, a OVDJE pogledajte kako smo se proveli ove godine!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.