Share
Tweet
Share
Send to friend

HR Days konferencija: Desetljeće promicanja uloge ljudskih potencijala!

Pridružite nam se na jubilarnom, desetom po redu izdanju najveće regionalne konferencije posvećene razvoju HR-a.

HR Days konferencija: Desetljeće promicanja uloge ljudskih potencijala!

„HR funkcija jedan je od ključnih nositelja procesa transformacije jer svaka promjena počinje sa zaposlenicima i njihovom motivacijom da doprinose razvoju tvrtke“.

Upravo s ovom rečenicom, koja bi bez imalo problema svoje mjesto mogla pronaći u većini stručnih časopisa i knjiga posvećenih ljudskim potencijalima, prije desetak godina, točnije u studenom 2012., najavili smo održavanje prve HR days konferencije.

Danas, dok s nestrpljenjem iščekujemo ovogodišnje, jubilarno izdanje konferencije, sa zadovoljstvom možemo ustvrditi kako doprinos HR-a uspješnijem poslovanju tvrtki kontinuirano raste, a HR profesionalci zauzimaju sve važnije, liderske uloge u kompanijama.

Ostvareni napredak, baš kao i rođendane, vrijedi proslaviti, a igrom slučaja ove godine nam se pruža savršena prilika za oboje! 

MojPosao vas poziva na 10. HR days konferenciju, 21. i 22. rujna na dobro poznatoj lokaciji, u Rovinju!

Što vas očekuje?

Kao i dosad, konferencija će ponuditi fantastična predavanja vodećih HR stručnjaka koji su svojim radom oblikovali svijet ljudskih potencijala, raznovrsne i korisne radionice usmjerene na razvoj vaših profesionalnih (ali i osobnih) vještina, predstavljanje najoriginalnijih HR praksi u Hrvatskoj, networking s kolegama iz struke... i koješta drugo!

Stoga, u vašim rokovnicima, kalendarima i planerima čim prije zaokružite 21. i 22. rujan kako ne biste propustili HR događaj godine!

Više detalja o programu konferencije stiže uskoro!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.