Share
Tweet
Share
Send to friend

Deset razloga zašto nipošto ne smijete propustiti HR Days konferenciju!

U rujnu, tik prije nego što šarene ljetne outfite zamijenimo onima primjerenijima ćudljivoj jeseni, najveća regionalna konferencija posvećena povezivanju HR zajednice proslavit će svoj deseti rođendan.

Deset razloga zašto nipošto ne smijete propustiti HR Days konferenciju!

Neki dani posebniji su od drugih. To je jednostavno tako. Recimo, prvi dan škole. Bez obzira jesmo li se našli u ulozi prvašića ili roditelja koji sa strepnjom pušta dijete u taj vrli, ali ipak potpuno novi i strani svijet. Zatim dan polaganja vozačkog ispita. Kupnje nekretnine koja će postati naš budući dom. Dan vjenčanja…

Ono što te dane čini drugačijima su osjećaji. Odnosno, čitav niz različitih emocija. U nama se tada odigrava divlji ples u kojem ravnopravno sudjeluju ushićenje, radost, ponos, nervoza. I iščekivanje. Kako bismo ih dočekali spremni, za njih se marljivo pripremamo danima, tjednima, čak i mjesecima.

Baš kao što se cjelokupna HR zajednica već neko vrijeme priprema za ovogodišnju, desetu po redu HR days konferenciju!

Najveći susret HR profesionalaca iz Hrvatske i regije, uz posebne i drage goste koji na konferenciju pristižu iz najudaljenijih krajeva svijeta, održat će se na dobro poznatom mjestu, u prekrasnom Rovinju, 21. i 22. rujna!

Tijekom prethodnih devet godina konferencija se prometnula u nezaobilazno odredište svih strastvenih HR profesionalaca koji kontinuirano rade na sebi, ali i razvoju struke, a mi Vam predstavljamo deset razloga zbog kojih kraj ljeta trebate dočekati na 10. HR days konferenciji!

1. Nikad sadržajniji program 

Iznimno smo ponosni na činjenicu da ljestvicu izvrsnosti, odnosno kvalitete programa i sadržaja konferencije podižemo iz godine u godinu. Razbijamo mitove, ukazujemo na trendove i otvoreno pričamo o izazovima s kojima se suočava naša struka. Kako bismo nastavili koračati istom, dobro utabanom stazom, za vas smo pripremili zanimljiva predavanja te okrugle stolove o aktualnim temama, a popis predavača koji će ove godine stupiti pod svjetla reflektora pozornice u Rovinju nikad nije bio impresivniji!

2. ‘Znanje se množi dijeljenjem’ 

Rad na sebi preduvjet je osobnog i profesionalnog napretka. To svi znamo. Zahvaljujući interaktivnim i praktičnim radionicama pod vodstvom iskusnih HR profesionalaca, kroz grupni rad i otvorenu razmjenu ideja, za vrijeme kojeg nema glupih pitanja i promašenih rješenja, obogatit ćete svoje znanje i unaprijediti vještine!

3. Otkrijte kako to rade drugi

Teorija je korisna, u to nema sumnje, ali praksa je ipak ono što nas najviše zanima, zar ne? S tim na umu, od 2010. godine pronalazimo i nagrađujemo najuspješnije HR prakse u cijeloj regiji. Nove, originalne ideje i kreativni projekti, propitkivanje dotadašnjeg načina rada i dolazak do hrabrijih rješenja te drugačije i transparentnije upravljanje zaposlenicima su ono što tražimo, a najbolje HR prakse, inicijative i akcije ponovno ćemo prezentirati na samoj konferenciji. 

I ne zaboravite, upravo Vi donosite konačni sud o tome tko je ponosni vlasnik najbolje regionalne HR prakse!

4. Je’n, dva, tri… Inspirirajte se!

Od modernih HR-ovaca se konstantno očekuju nova i domišljata rješenja. Nažalost, rokovi za njihovu isporuku sve su kraći, a pritisak neprestano raste. U takvim okolnostima naša inspiracija zna iščeznuti. Ili se nakratko prikriti. Srećom, HR daysi nude jedan potpuno drugačiji ambijent, kao stvoren za energičnije okretanje naših moždanih vijuga i otpuštanje kreativnih kočnica.

5. Networking, networking, networking!

Svijet je odavna postao ’globalno selo’ u kojem je uspjeh rezerviran za one koji njeguju kvalitetne odnose sa susjedima. Dvodnevni susret petstotinjak HR-ovaca različitih profila iz Hrvatske i inozemstva savršena je prilika za upoznavanje novih ljudi, razmjenu informacija te stvaranje dugoročnih poslovnih (ali i privatnih) veza.

6. Prilika za punjenje baterija

Potreban vam je predah od posla i odmak od uobičajene svakodnevice? Say no more! Pored tzv. radnog dijela sačinjenog od predavanja i radionica, konferencija svojim posjetiteljima nudi i priliku za opuštanje i odmor. Uživajte u hotelskoj wellness i spa oazi, prošećite brojnim predivnim šetnicama i okupajte se u kristalno čistom moru. Vaše baterije će vam biti zahvalne :).

7. HR Nights i groznica ljetne večeri

Od prvog dana smo pobornici ideje kako je za bilo kakav uspjeh u životu i poslu osim predanog rada podjednako važna (a često i važnija) dobra zabava. Upravo zato svake godine po završetku prvog dana konferencije organiziramo tulume koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i koji traju do duboko u noć. Ili do jutra. Vidimo se na plesnom podiju!

8. Dan bez smijeha je propao dan

Kažu kako je ’osmijeh najkraća udaljenost između dvoje ljudi’. Sudeći po fotografijama kojima su ovjekovječeni trenutci s prethodnih izdanja konferencije, a kojima dominiraju osmijesi razvučeni od uha do uha, udaljenost među sudionicama HR days je – minimalna. Gotovo nepostojeća. Kako bi i naredno izdanje konferencije proteklu u istom pozitivnom ozračju pripremamo i pokoje iznenađenje. Više detalja donosimo uskoro.

9. Nagrade

Iako je na većini rođendanskih zabava sasvim uvriježena praksa da slavljenik prima poklone, umjesto da ih daje uzvanicima, ovo nije još jedno uobičajeno rođendansko slavlje. Za vas smo pripremili deset odličnih nagrada koje će Vaš boravak u Rovinju učiniti još posebnijim!

10. Dovoljno je reći – Rovinj!

Čak i oni koji su ga posjetili bezbroj puta se slažu - uvijek je pravo vrijeme za povratak u Rovinj! Najfotogeničniji grad za svijetu ima dugu i bogatu povijest, razigranu arhitekturu i niz kulturnih znamenitosti, a mi jedva čekamo rujan kako bismo još jednom istražili njegove ljepote.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.