Share
Tweet
Share
Send to friend

HR days: Probudite neiskorišten potencijal i postanite lider kakav ste oduvijek htjeli biti!

Svega dva mjeseca dijeli nas od ovogodišnjeg, ukupno desetog po redu, susreta HR zajednice u Rovinju, a Vaše mjesto po Early Bird cijeni možete osigurati do 31. srpnja.

HR days: Probudite neiskorišten potencijal i postanite lider kakav ste oduvijek htjeli biti!
Uspješni lideri, oni koji su svojim radom zavrijedili povjerenje ljudi oko sebe, dobro vode svoje zaposlenike. Prenose im važna znanja, razvijaju ih, motiviraju i upravljaju timskim procesima. S druge strane, neuspješni menadžeri svojim odlukama i postupcima zagorčavaju život podređenima uzrokuju financijske gubitke organizacijama za koje rade.
 
U doba 'Big Quita' i bespoštedne bitke za svakog kandidata koja se već neko vrijeme odvija na tržištu rada, dobri lideri su ti koji čine razliku.
 
O izvrsnim liderima i vještinama koje posjeduju te izgradnji inkluzivne poslovne kulture protkane empatijom i autentičnošću, puno ćemo pričati u smiraj ljeta, na 10. HR days konferenciji!
 
Jubilarno izdanje vodeće regionalne konferencije o ljudskim potencijalima, koja od 2013. godine na jednom mjestu okuplja HR zajednicu, održat će se 21. i 22. rujna u Rovinju!
 
Na konferenciji vas očekuju:
 

Predavači svjetskog glasa

​Svoje bogato znanje i iskustvo s vama će podijeliti vodeći svjetski autoriteti u području ljudskih potencijala. U Rovinj stižu nenadmašni stručnjak za komunikaciju Antoni Lacinai, multikultiralna stručnjakinja dr. Evi Prokopi, poslovna trenerica Pilar Cabral Majerović, 'direktor entuzijazma' Johan Driessens, 'Chief Heart Officer' Claude Silver, executive trenerica i predavačica Daniela Landherr te docentica Maja Parmač Kovačić i profesor Zvonimir Galić s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Više detalja o njihovim predavanjima potražite OVDJE.

Masterclass radionica 'I as a leader'

Svi smo mi, više ili manje uspješni, 'vođe vlastitih života'. Cilj ovog masterclassa pod vodstvom Pilar Cabral Majerović je duboko poniranje u sebe kako bismo otkrili jesmo li lideri kakvi smo oduvijek htjeli biti. Ovo je prilika da vidite sebe 'izvana', kroz drugačiju perspektivu, istovremeno budeći svoju znatiželju korištenjem svih dostupnih osjetila. Znatiželja, razigranost i ranjivost više su nego dobrodošli, poručuje Pilar!

Radionice, radionice, radionice!

Ako smo išta naučili tijekom svih ranijih izdanja konferencija, onda je to kako kvalitetnih radionica nikad dosta! Upravo zato smo ove godine pripremili niz korisnih i praktičnih radionica:
 
  • 'How to win the war for talent? Start keeping your talent!', Johan Driessens 
  • 'Hiring - Culture add or culture fit', Daniela Landherr
  • 'Lideri u doba Big Quita: Pet ključnih vještina vođenja ljudi', Zvonimir Galić i Maja Parmač Kovačić
  • 'Kakva je veza između leadershipa i bolovanja?', Sandra Ćupurdija i Maja Vučić

HR prakse

Imate HR praksu koja je promijenila radnu atmosferu i zadovoljstvo na bolje? Prijavite je na natječaj za najbolje regionalne HR prakse
 
Stručni žiri izabrat će pet najboljih praksi koje će dobiti priliku predstaviti se publici konferencije. Publika će biti i ta koja će imati zadnju riječ o tome koje će prakse dobiti priznanja za Najbolje regionalne HR prakse. Novost je da od ove godine uz tvrtke iz Hrvatske, prakse mogu prijaviti i tvrtke iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.  Rok za prijavu traje još samo do 25. srpnja - stoga požurite!
 
Kao što vidite, mnoštvo je razloga zbog kojih niti jedan HR-ovac koji drži do sebe nipošto ne smije propustiti ovogodišnje HR dayse, a vaše mjesto na konferenciji po Early Bird cijeni osigurajte do 31. srpnja.
 
Partner konferencije je Algebra, a sponzori LQ, HR cloud, Halpet i Life Friendly Firm.
 
Vidimo se u Rovinju! 
 
 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.