Share
Tweet
Share
Send to friend

Najbolje regionalne HR prakse: Svojom inovativnošću istaknule su se Atlantic Grupa, Belje te Webpower

Nagrada za najbolje HR prakse priznanje je predanom i planskom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima.

Najbolje regionalne HR prakse: Svojom inovativnošću istaknule su se Atlantic Grupa, Belje te Webpower

Spušten je zastor na jubilarnu, 10. HR Days konferenciju.

Naše dvodnevno druženje ove godine okupilo je više od 600 HR profesionalaca iz Hrvatske, regije i svijeta koji su nam se još jednom pridružili u Rovinju. Uz predavanja iznimnih domaćih i stranih HR stručnjaka, debate o aktualnim temama te praktične radionice, ovogodišnja konferencija je ponudila i sadržaj bez kojeg ne može i ne smije proći niti jedna naša konferencija – dodjelu nagrada najboljim HR praksama u prošloj godini.

Ovo priznanje MojPosao dodjeljuje od 2010. godine, a stručni žiri sastavljen od strane profesionalaca iz područja ljudskih resursa ove godine morao je proći kroz 49 pristiglih prijava. Ovogodišnjem izdanju možemo dodati i pridjev “regionalni” jer su po prvi puta prijave dobih HR praksi, osim iz Hrvatske, stizale i iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije te Srbije. Naš stručni žiri u kojem su se našli Vanda Lugarov s portala MojPosao, Mojra Dautović, Bruketa&Žinić&Grey, Antea Popović Iz Victus Grupe te Željko Antolić iz Ericsson Nikola Tesla, imali su zadatak odabrati pet finalista. 
Prema njihovom sudu ovogodišnji finalisti su: Webpower Adria d.o.o., Belje Plus d.o.o., Poslovna inteligencija d.o.o. iz Hrvatske, Atlantic Grupa d.d. iz Makedonije te Endava d.o.o. Beograd iz Srbije.

Publika daje odlučujući glas

Kako bismo žiriju pomogli u odabiru onih najboljih, svake godine ocjenjivačkom sudu pridružujemo dodatnog člana – našu publiku, odnosno sudionike konferencije. Uoči svečanosti podjele nagrada, predstavnici HR odjela tvrtki koje su ušle u finale održali su kratke, desetominutne prezentacije, nakon čega je uslijedilo glasovanje publike. Evo i konačnih rezultata:

Prvo mjesto zaslužila je kompanija Webpower za svoj originalan projekt Četverodnevni radni tjedan. Drugo mjesto osvojila je tvrtka Belje i to za projekt Be Agri Future, dok je treće mjesto pripalo Atlantic Grupi s projektom Atlantic Bank

HR prakse vraćaju se dogodine, a mi se veselimo novim prijavama inovativnih projekata koji promiču ulogu HR-a u kompanijama i na taj način unaprjeđuju kvalitetu rada svojih zaposlenika i poslovne rezultate.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.