Share
Tweet
Share
Send to friend

All aboard! Krajnji je čas da osigurate svoje mjesto na Regionalnom sajmu poslova

Najveći online susret poslodavaca i kvalitetnih radnika je ’iza ugla’.

All aboard! Krajnji je čas da osigurate svoje mjesto na Regionalnom sajmu poslova
Nikad nije kasno za učiniti pravu stvar.
 
Izgladiti odnos s ljudima do kojih nam je stalo. Okušati se u nečemu što nas je oduvijek zanimalo, ali nikad ‘nije bio pravi trenutak’. Ili pak povući poslovni potez koji će osnažiti naš postojeći tim i unaprijediti naše cjelokupno poslovanje.
 
Za ovo posljednje priliku imate još samo danas!
 
Od 17. do 21. listopada, održat će se najveći online susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnom radnom snagom i radnika spremnih na karijerni iskorak – Regionalni sajam poslova, a PRIJAVE traju još danas do ponoći!
 
Trinaestu godinu zaredom sajam nudi priliku da se uz minimalan angažman izdvojite među konkurencijom, predstavite kao poželjan poslodavac velikom broju ljudi te pronađete kandidate koji će se pokazati savršenim dodatkom vašem timu.
 
Pored zadovoljavanja trenutnih potreba za zapošljavanje, sudjelovanjem na sajmu stvarate bazu kandidata za buduće potrebe, a regionalnost sajma od prvog dana ‘ruši zidove i probija granice’, povezujući vas s kandidatima iz cijele regije.
 

Prednosti sajma

  • Aktivnost od 0 do 24 te dostupnost putem svih mobile/desktop uređaja
  • Značajne uštede (trošak putovanja i izrade promo materijala) i personaliziran štand
  • Direktna komunikacija sa zainteresiranim kandidatima u trenutku kada vam to odgovara
  • Snažna medijska kampanja i promocija na društvenim mrežama
 
Ili, prema riječima sudionika:
 
”Ponosni smo na brze i digitalizirane procese koje koristimo u postupku zapošljavanja u Transcomu. Kandidatima za posao trudimo se pružiti otvorenu i transparentnu komunikaciju svakom trenutku. Upravo zbog toga smo u Regionalnom sajmu poslova pronašli idealnog partnera . Platformu kojoj posjetitelji mogu digitalno pristupiti te lako i brzo saznati sve što ih zanima o radu u Transcomu. Iz godine u godinu rado sudjelujemo i podržavamo Sajam!”
 
Martina Oljača, Talent Acquisition Manager, Transcom Worldwide
 

Prijavite se još samo danas na najveći online Regionalni sajam poslova i učinite pravu stvar za svoje poslovanje!

 
 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.