Share
Tweet
Share
Send to friend

Otvorene prijave za petnaestu generaciju SELECTIO HR Akademije

Akademija predstavlja jedini program koji pruža prilagođena znanja i vještine potrebne za razvoj HR procesa i ostvarivanje poslovnih rezultata organizacija iz brojnih industrija.

Otvorene prijave za petnaestu generaciju SELECTIO HR Akademije

SELECTIO HR Akademija prvi je i najstariji program za razvoj izvrsnih HR specijalista u Hrvatskoj. Pokrenuta od strane HR stručnjaka iz SELECTIO Grupe, najveće grupacije za savjetovanje u ljudskim resursima i utemeljena na širokom konzultantskom iskustvu, SELECTIO HR Akademija predstavlja jedini program koji pruža prilagođena znanja i vještine potrebne za razvoj HR procesa i ostvarivanje poslovnih rezultata organizacija iz brojnih industrija.

Voditeljica programa Tanja Prekodravac, Direktorica organizacijskog dizajna i razvoja SELECTIO Grupe, istaknula je utjecaj kojeg je SELECTIO HR Akademija imala na razvoj HR-a u Hrvatskoj u zadnjih 13 godina. U 13 godina HR je postao najvruća industrija za provođenje digitalnih transformacija, dobio je stratešku ulogu u svim vodećim organizacijama, preuzeo je nove izazove nastale u pandemiji i aktivno se nosi s trendovima kao što su big quit i quiet quitting. Organizacije koje su prepoznale potrebu za ulaganjem u HR i koje su odlučile educirati HR specijaliste prema programu koji pruža nova znanja i praktičan set kompetencija, informacija i alata potrebnih za uspješno izvršavanje svih poslovnih aktivnosti i aktualnih izazova, razvile su inovativne i uistinu izvrsne HR prakse i strategije zbog kojih su nastavile rasti, čak i u doba najvećih izazova.

Izgradnja zdravog okruženja za razvoj zaposlenika

Cilj SELECTIO HR Akademije je pomagati tvrtkama da postanu zdravo okruženje za rad i razvoj zaposlenika, da postanu profitabilnije primjenjujući poželjne HR prakse te da kontinuirano osnažuju i educiraju HR stručnjake koji će biti spremni na promjene. Akademija obuhvaća 160 sati nastave i praktičnog rada te 10 sati individualnih konzultacija koja predstavlja podršku učenju i profesionalnom rastu te mentoriranje pri pisanju Završnog rada i individualni feedback na zadatke.

Polaznici HR Akademije rade na sebi između modula, a kroz razgovor s edukatorima prolaze izazove s kojima se susreću. Individualne konzultacije su nerijetko vezane uz konkretne HR zadatke i projekte na kojima polaznik radi. Ovakav način rada posebno je koristan HR specijalistima koji su na početku karijere i samostalno uspostavljaju HR funkciju u organizaciji, pa se edukatorima obraćaju za sva HR pitanja.

Program prilagođen individualnim ciljevima

Po završetku SELECTIO HR Akademije polaznici brane Završni rad te dobivaju certifikat kao službenu potvrdu svog znanja. Najveći motivator je karijerni razvoj zbog čega na ulaznom orijentacijskom intervjuu svaki polaznik definira ciljeve edukacije prema kojima edukatori prilagođavaju program. HR Akademija prvi je korak karijerne transformacije za mnoge HR specijaliste. Dosad ju je pohađalo preko 300 osoba iz više od 200 organizacija, a među aluminijima se danas nalaze neki od najuspješnijih HR stručnjaka i predavača koji su nastavili samostalno prenositi znanje novim generacijama. 

Znanje koje dovodi do vrhunskih HR praksi

Program SELECTIO HR Akademije kontinuirano se nadograđuje kako bi se HR specijalistima pružilo znanje koje odgovara na ključne aktualne i nadolazeće izazove u HR svijetu. Najbolje tvrtke u Hrvatskoj imaju HR stručnjake koji znaju kako ostvariti ciljeve u dinamičnom i promjenjivom okruženju. To su stručnjaci koji razumiju poslovanje, svjesni su globalnog okruženja i motivirani su za postizanje izvrsnosti. Upravo takvi stručnjaci uvode i provode HR prakse prema metodologiji certifikata Poslodavac Partner, a ista metodologija poslužila je kao smjernica za sadržaj programa SELECTIO HR Akademije, educirajući tako stručnjake kompetentne za uspostavljanje kvalitetne HR funkcije u organizaciji.

Popusti za nove polaznike SELECTIO HR Akademije

U želji za razvojem sve većeg broja izvrsnih HR specijalista i budućih HR stručnjaka, SELECTIO HR Akademija povodom pokretanja 15. generacije nudi popuste za nove polaznike koji žele otvoriti svijet HR-a i otkriti nova znanja koja će im ostati zauvijek. Više informacija o programu možete saznati na stranici www.selectio.hr/edukacije/selectio-hr-akademija.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.