Share
Tweet
Share
Send to friend

Ovo je savršen trenutak za promjenu na bolje… Kreni s pronalaskom novog posla!

U siječnju, dok se tek ’uhodavamo’ u novu godinu, MojPosao organizira najveći i natječajima za slobodna radna mjesta najbogatiji online sajam poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr.

Ovo je savršen trenutak za promjenu na bolje… Kreni s pronalaskom novog posla!

Krajem godine, u tom najposebnijem i za mnoge najljepšem razdoblju godine, dok se u blagdanskom raspoloženju premišljamo koju od ponuđenih delicija prvu uzeti u ruke kako bismo obradovali naše nepce, mislima se često vraćamo godini na izmaku. Prisjećamo se svega što je bilo, kao i onog što je moglo biti da su se karte malo drugačije posložile. I pravimo planove za dalje.

Jer, osim što je posljednji mjesec u godini, prosinac je i vrijeme, većih ili manjih, novogodišnjih odluka.

Prema jednom američkom istraživanju, ovo su najčešće novogodišnje odluke: redovitije vježbati, zdravije se hraniti, izgubiti na kilaži, provoditi više vremena s prijateljima, živjeti ekonomičnije, provoditi manje vremena na društvenim mrežama i, naposljetku, smanjiti količinu stresa na poslu.

Za posljednju stavku s ovog popisa novogodišnjih odluka, u siječnju se odlučuju i brojni ljudi u Hrvatskoj. 

Potvrđuje to i prošlogodišnje istraživanje portala MojPosao o novogodišnjim željama i odlukama zaposlenih u Hrvatskoj, koje je pokazalo kako si u novoj godini želimo novi posao, veću plaću i profesionalni razvoj.

Sve to možeš ostvariti uskoro, od 24. siječnja do 2. veljače, na online sajmu poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr.

Pregršt odličnih poslovnih prilika, vrhunski poslodavci te prilika za zaokret u karijeri ono su što te očekuje na najvećem i oglasima za posao u turizmu i sezoni najbogatijem online sajmu u regiji.

Tijekom 10 dana trajanja sajma imat ćeš priliku ostvariti i direktnu komunikaciju s poslodavcima kako bi saznao/la sve što te zanima.

Dok nestrpljivo čekaš da Sezonac.hr otvori svoja virtualna vrata, prijavi se na OGLAS kako bi dobio/dobila više informacija o sajmu kao i naš e-mail podsjetnik o početku sajma.

Na ovaj način nećeš propustiti idealnu priliku da se predstaviš poslodavcima i proaktivno izraziš svoj interes za rad u tvrtkama koje su ti zanimljive.

Vidimo se na Sezoncu!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.