Share
Tweet
Share
Send to friend

Sezonac.hr - Najbrži put do kvalitetnih kandidata!

MojPosao od 24. siječnja do 02. veljače organizira najveći sajam poslova u turizmu i sezoni. Rezervirajte vaše mjesto već danas i nadolazeću sezonu dočekajte spremni.

Sezonac.hr - Najbrži put do kvalitetnih kandidata!

Neovisno o tome pričamo li o privatnom životu i izgradnji prisnih, harmoničnih i snažnih međuljudskih odnosa, sportskim i akademskim ostvarenjima ili karijernim postignućima, u središtu svakog uspjeha krije se ‘ono nešto’. Ali što?

Je li to neiscrpna strast prema onome čime se bavimo i što ’ganjamo’? Podrška okoline i odrastanje u pravom okruženju, u savršeno vrijeme? Možda je ključ u talentu? Ili nepokolebljivoj ustrajnosti kojom nadomještamo (ili nadoponjujemo) urođeni potencijal? 

A možda se, kako je to jednom prilikom, vjerojatno u pauzi od snimanja nekog od nevjerojatnih filmskih djela iza kojih ponosno stoji, izjavio redatelj James Cameron, odgovor krije u - znatiželji.

Ili, kako on kaže, ’vjerojatno najvažnijoj stvari koju svatko od nas posjeduje’

Ona nas pokreće, tjera da istražujemo, otkrivamo i otvaramo nova vrata. Čak i ona koja se plašimo odškrinuti. Radoznalost je preduvjet pronalaska odgovora, jer ona nas potiče na postavljanje pitanja. Što je ovo? Koji je moj sljedeći korak? Idem li pravim putem i što se krije iza ugla? 

Ili, ako ste poslodavac koji traga za ljudima s kojima će nastaviti ispisivati nove, vješto napisane i pamtljive stranice svoje poslovne knjige, vjerojatno vam kroz glavu često prolazi pitanje: ”Gdje pronaći upravo takve ljude, odnosno kvalitetne radnike?”.

Vašu radoznalost možete utažiti na provjerenom mjestu, najvećem virtualnom sajmu poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr.

Sajam će se održati u virtualnom okruženju, od 24. siječnja do 2. veljače 2023., odnosno u razdoblju godine kada je turistička sezona dovoljno daleko da nismo zabrinuti, a opet dovoljno blizu da znamo kako je pravi čas da krenemo s pripremama za nju.

Baš poput poslodavaca koji iz godine u godinu zahvaljujući sajmu pronalaze odlične kandidate za oglašena radna mjesta, i posjetitelje sajma krasi izražena radoznalost. Potvrđuju to i brojke.

Tijekom ranijih izdanja sajma, Sezonac je posjetilo gotovo milijun posloprimaca iz Hrvatske i regije, koji su izvršili više od 56 tisuća prijava za oglašena radna mjesta.

Sajam vam omogućuje da na jednostavan način, odabirom jedne od tri ponuđene opcije štandova - Deluxe, Superior ili Classic, istaknete prednosti vaše tvrtke kao poslodavca, stupite u direktnu komunikaciju s potencijalnim kandidatima za posao i zaposlite one najbolje.

S pripremama za sezonu krenite na vrijeme…

Vidimo se na Sezoncu!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.