Share
Tweet
Share
Send to friend

Pitamo vas: Koje sve Employer Branding aktivnosti koristite u svojoj kompaniji?

Da bi naša suradnja s vama bila što bolja i učinkovitija, odlučili smo provesti anonimno istraživanje putem kojeg želimo saznati koje sve employer branding aktivnosti koristite

Pitamo vas: Koje sve Employer Branding aktivnosti koristite u svojoj kompaniji?

Danas, u ovom globalnom i sve umreženijem poslovnom svijetu reputacija jedne kompanije je sve. Zbog reputacije se sklapaju poslovi, dobivaju klijenti, ostvaruju odlični poslovni rezultati, dobivaju nagrade, a u posljednjih nekoliko godina ona je postala i način privlačenja zaposlenika. U moru izbora i smanjenom "bazenu" kvalitetnog radnog kadra, sve je teže pronaći idealnog posloprimca koji će se uklopiti u kulturu neke kompanije. Upravo iz tog razloga, u posljednje vrijeme poslodavci i HR timovi sve veći naglasak stavljaju na Employer Branding. 

Kako bi vam pomogli u pronalasku što bolje i kvalitetnije strategije, MojPosao oformio je tim stručnjaka koji će vam dati savjete za kreiranje pravilnog i pravovremenog plana. Da bi naša suradnja s vama bila što bolja i učinkovitija, odlučili smo provesti anonimno istraživanje putem kojeg želimo saznati koje sve employer branding aktivnosti koristite, kako i na koji način ih možete poboljšati te u kojim segmentima vam partner, poput MojPosao može pomoći. Rezultate istraživanja objavit ćemo na svojoj internet stranici.

Našu anketu možete pronaći ovdje

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.