Share
Tweet
Share
Send to friend

Aquapark Istralandia: Nezaboravno iskustvo, vrhunska zabava i prilika za ‘raditi i zaraditi'!

Kod njih nikad nije dosadno, svim zaposlenicima garantiraju vrhunsku zabavu u veseloj atmosferi i traže pojačanja za svoj dinamičan tim… Oni su Aquapark Istralandia i pozivaju te da posjetiš njihov štand na ovogodišnjem Sezoncu!

Aquapark Istralandia: Nezaboravno iskustvo, vrhunska zabava i prilika za ‘raditi i zaraditi'!

Koliko ste samo puta čuli frazu prema kojoj ‘ako radiš posao koji voliš, nećeš raditi niti dana u životu’. Imajući u vidu zabavu, radost i uzbuđenje vidljive na svakom koraku Istralandije, sasvim je moguće da je autor ove čuvene izreke istu skovao nakon posjeta nekom sličnom, podjednako zanimljivom mjestu. 

Uoči početka sajma Sezonac.hr, kojeg možeš posjetiti od 24. siječnja do 2. veljače, s predstavnicima Aquaparka Istralandia sjeli smo na čašicu razgovora kako bismo doznali kakve kandidate traže, na kojim pozicijama zapošljavaju i koje benefite nude svojim zaposlenicima.

Kako biste opisali iskustvo rada u vašim vodenim parkovima?

Našim zaposlenicima garantiramo vrhunsku zabavu u dinamičnom okruženju te rad sa gostima iz cijele Europe i šire, a osim toga može se puno toga naučiti. Vlada dinamična i vesela atmosfera.

Na kojim sve pozicijama zapošljavate i kako izgleda uobičajen selekcijski proces/proces zapošljavanja?

Zapošljavamo na pozicijama: kuhar, pomoćni kuhar, bazenski čuvar, animator, djelatnik u čiščenju, djelatnik u hortikulturi, djelatnik u suvenirinici, blagajnik/djelatnik za rad u barovima, fast food djelatnik, voditelj bazenskih čuvara, medicinski tehničar, spasioc, djelatnik u IT sektoru, dnevno – noćni čuvar, voditelj barova, voditelj animacije.

Selekcija se vrši na način da se sa svim prijavljenim kandidatima odradi razgovor. Sukladno iskustvu i ostvarenom dojmu kandidati se rangiraju te prema raspoloživosti radnih mjesta primaju u radni odnos.  

Koje sve pogodnosti nudite vašim stalnim, ali i sezonskim zaposlenicima?  

Neke od benificija su: minimalna neto plaća 770 EUR (5800 kn), stimulacija za 6., 7. i 8. mjesec do 600 EUR (4520kn), božićnica i uskrsnica do 330 EUR (2486kn), osiguran smještaj sa svim potrepštinama i 2 topla obroka, plaćeni putni trošak od 0,15 eura (1,13 kn) po kilometru, plaćena povratna karta do 80 eura (602 kn), plaćeni godišnji odmor, osiguran taxi transport te slobodan dan u tjednu. 

Što biste poručili kandidatima koji još nikad nisu ’odradili sezonu’? Zašto bi to, po vašem mišljenju, bio pravi potez za njihovu karijeru?

Pridruži nam se jer te očekuju mogućnost upoznavanja velikog broja ljudi s kojima ćeš raditi i steći nova iskustva, timski rad te stjecanje prijateljstva sa gostima iz cijele Europe, rad na moru i u dobrom okruženju.

Poruka za kraj/nešto što biste dodali/možda nešto o tome što vas izdvaja i čini posebnim kao poslodavca? 

Nudimo vam nezaboravno iskustvo, rad u najboljem Aquaparku u Hrvatskoj, dinamično okruženje i prije svega priliku za zabaviti se i zaraditi na istom mjestu.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.