Share
Tweet
Share
Send to friend

Liburnia Riviera Hoteli: Nudimo mogućnost dužih sezonskih ugovora, ali i zaposlenje nakon ’sezone’!

Posjeti njihov štand na Sezoncu i pronađi posao krojen po tvojoj mjeri!

Liburnia Riviera Hoteli: Nudimo mogućnost dužih sezonskih ugovora, ali i zaposlenje nakon ’sezone’!

Liburnia Riviera Hoteli vodeća su hotelska kompanija na Kvarneru koja posluje pod brandom Liburnia Hotels & Villas s portfeljem od 18 objekata na Opatijskoj rivijeri.

Njeguju cjelogodišnju tradiciju hotelijerstva dužu od 130 godina s naglaskom na zdravstveni, kongresni i wellness turizam, a kako bi nastavili s uspješnim poslovanjem i osnažili postojeći tim, na ovogodišnjem sajmu poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr zapošljavaju na više radnih mjesta!

Kako bismo otkrili zašto je upravo Liburnia pravi izbor za nastavak tvoje karijere, odlučili smo ih bolje upoznati.

Kako biste opisali vašu radnu kulturu, vrijednosti i viziju/misiju?

Cijenimo i njegujemo inovativnost, kreativnost, kolegijalnost i proaktivnost naših zaposlenih te ulažemo u daljnje usavršavanje brojnim edukacijama. 
Posvećujemo mnogo pažnje projektima društvene odgovornosti među učenicima i studentima jer je briga o mladima ključan faktor za njihovu budućnost i budućnost naše kompanije. Osim praktične nastave srednjoškolaca i studenata koji se praksom u našim hotelima upoznaju s radom i budućim zanimanjem, nudimo i stipendije onima koji žele biti dio našeg tima. 

Najveća ste hotelska grupacija na Kvarneru s bogatom tradicijom na Opatijskoj rivijeri. Koliki su doprinos pozicioniranju vaše kompanije kao lidera u turizmu dali vaši djelatinici, sezonski i stalni?

Naši zaposleni svakako pridonose pozicioniranju kompanije Liburnia Riviera Hoteli d.d. te nam je u cilju konstantno ulaganje, kako u postojeće zaposlene, tako i u zapošljavanje i budućnost novih mladih  zaposlenika. Brinemo za obuku zaposlenih te njihov karijerni razvoj i nudimo mogućnost napretka na više pozicije zaposlenima koji se istaknu svojim radom te ih tako motiviramo na daljnji uspješni rad. 

Kakav profil radnika tražite na Sezoncu? Tko se sve može prijaviti na oglašena radna mjesta?

Na oglašena radna mjesta mogu se prijaviti svi koji imaju ambiciju raditi u hotelijerstvu te imaju želju za učenjem i ulaganjem u svoj karijerni razvoj kroz rad u našim hotelima.

Pri donošenju odluke o zaposlenju jednaku važnost pridajemo kandidatima koji imaju iskustva i znanja u svojem području rada, ali i onima koji imaju volju i želju za učenjem i napredovanjem, bez obzira na prijašnje iskustvo. 

Zašto ste upravo vi pravi izbor za sve kandidate koji tragaju za sezonskim poslom? Koje pogodnosti nudite vašim zaposlenicima?

Prednosti rada u Liburnia Riviera Hoteli d.d. je duga turistička sezona i usmjerenost na cjelogodišnje poslovanje (imamo hotele koji rade cijelu godinu, hotele koji su otvoreni od ožujka do sredine studenog te za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana ) što znači mogućnost dužih sezonskih ugovora od devet mjeseci i na 1 godinu, te  mogućnost ugovora na neodređeno za najbolje radnike, nagrađivanje radnika tijekom trajanja cijele sezone, brigu za obuku zaposlenih i njihov karijerni razvoj te mogućnost napretka na više pozicije zaposlenima koji se istaknu svojim radom.

Kandidatima iz drugih županija i država nudimo smještaj u našim objektima u neposrednoj blizini mjesta rada (u potpunosti bez naknade za sezonske djelatnike). Radi se o jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s uporabom vlastite kupaonice. Što se tiče prehrane, naši sezonski djelatnici imaju osigurana dva obroka dnevno u hotelu.

Liburnia Riviera Hoteli d.d. poštuje sve zakone iz područja radnog prava (odredbe o radnom vremenu, dnevnom i tjednom odmoru, pravu na godišnji odmor i sl.). Neto plaća za fond od 40 sati tjedno se uvećava za dodatke, za rad nedjeljom, blagdanom, noćni rad, dvokratni rad, smjenski rad, minuli rad i dr. Sati odrađeni iznad fonda od 40 sati tjedno idu u preraspodjelu i za njih se produžuje ugovor o radu. 

Također, našim zaposlenima isplaćujemo Uskrsnicu, Božićnicu te dar djetetu do 15.g. života. Dodatno zaposlenima isplaćujemo nagrade na plaću tijekom ljetnih mjeseci. 

Postoji li nešto što vas posebno izdvaja od konkurenata, a na što ste posebno ponosni?

Ove godine uveli smo aplikaciju za internu komunikaciju sa našim zaposlenicima putem koje oni u neformalnom okruženju mogu komunicirati sa svojim kolegama, voditeljima i upravom. Putem ove aplikacije obavještavamo ih o svim novostima unutar tvrtke, a oni nas o zanimljivim anegdotama iz svojih života.

Imate li neki savjet za sve posjetitelje sajma Sezonac.hr?

Savjetovali bismo svim kandidatima koji su zainteresirani za određeno radno mjesto, a nemaju radnog iskustva, da se prijave bez obzira na iskustvo. Možda baš u njima prepoznamo ambicioznog i proaktivnog pojedinca koji može doprinijeti timu te učiti i stjecati radno iskustvo baš na onom radnom mjestu koje ih zanima i gdje se vide u budućnosti. Ne treba se bojati niti krenuti od nižeg radnog mjesta jer uvijek je otvorena mogućnost napredovanja, pa tako mogu početi na jednom radnom mjestu, a završiti upravo tamo gdje se vide u budućnosti.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.