Share
Tweet
Share
Send to friend

U tijeku je Sezonac.hr - očekuje te više od 200 oglasa za sezonski ili stalni posao!

Najveći online sajam poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr je otvoren za sve posjetitelje koji žele istraživati nove poslovne prilike za sebe, bilo da traže sezonski ili stalni posao.

U tijeku je Sezonac.hr - očekuje te više od 200 oglasa za sezonski ili stalni posao!

Sezonac.hr organizira vodeći hrvatski portal za zapošljavanje, MojPosao.net, a otvoren je za sve posjetitelje 24 sata tijekom svih 10 dana koliko ukupno traje sajam, od 24. siječnja do 02. veljače. Može mu se pristupiti putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela) na web adresi www.sezonac.hr 

Raznovrsna ponuda poslova: od pomoćnog osoblja do voditelja ugostiteljskog objekta

Na sajmu je oglašeno više od 200 natječaja za posao. Konobari, prodavači, kuhari, vozači, spasioci, wellness terapeuti, vrtlari, edukator - trener, voditelj ugostiteljskih objekata samo su neki od primjera raznovrsne ponude oglasa za posao u sezoni, a cjelokupnu ponudu poslova možete vidjeti ovdje.

Radi lakšeg pretraživanja, poslovi su podijeljeni u četiri kategorije 'Recepcija, domaćinstvo i administracija', 'Hrana&piće, spa, animacija i zabava', 'Održavanja, sigurnost i proizvodnja' te 'Prodaja, skladištenje i logistika'.

Radne pozicije objavljene na Sezonac.hr sajmu uglavnom se odnose na rad tijekom sezone 2023. godine, no velik broj njih podrazumijeva i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone. 

Proces prijave za poslove je izuzetno jednostavan te ne zahtijeva registraciju.

Ove godine na sajmu je otvorena i nova rubrika „događanja“ u kojoj se mogu pronaći korisni savjeti vezani za lakši pronalazak posla te više informacija o istaknutim poslodavcima koje će kandidatima pomoći u prijavi za poslove i da se istaknu među konkurencijom.

Posjetitelji sajma mogu sudjelovati i u MojPosao anketi o sezonskom zapošljavanju kako bismo otkrili kako izgleda rad u sezoni.

Istražite štandove i stupite u kontakt s istaknutim poslodavcima

Raznovrsnu ponudu poslova ove godine na sajmu donosi 37 uspješnih tvrtki na čijim virtualnim štandovima posjetitelji mogu pronaći i sve potrebne informacije o radnim uvjetima, iskustva zaposlenika, galeriju fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja te ostale bitne informacije. Sajam nudi i opciju da zainteresirani kandidati stupe u kontakt s tvrtkama putem chata kako bi dobili odgovore na sva pitanja vezana uz zaposlenje kod određenog poslodavca.

Izlagače i njihove štandove možete pronaći na ovoj poveznici, a oni su: Valamar, Lidl, Maistra, Liburnia, Le Méridien Lav, Aquapark Istralandia, Blue Sun, Jadranka Trgovina, Aroma Global, Tommy, Aminess, Jamica, INA, Best Solutions te mnogi drugi.

Svim kandidatima želimo sreću u pronalasku sezonskog ili stalnog posla!

Posjeti Sezonac.hr do četvrtka, 02. veljače, i pronađi posao po svojoj mjeri!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.