Share
Tweet
Share
Send to friend

Najbolje HR Prakse: Promjene koje želimo vidjeti u svijetu!

Nakon mnogo truda i podosta utrošenih sati, uspješno ste proveli projekt kojim ste postigli sve ono što ste zamislili. Povećali ste razinu zadovoljstva zaposlenika, unaprijedili procese koji su 'kašljucali' i pridonijeli boljim poslovnim rezultatima. Podijelite vaš projekt sa svijetom i sudjelujte u izboru za Najbolju regionalnu HR praksu!

Najbolje HR Prakse: Promjene koje želimo vidjeti u svijetu!

Ako je vjerovati šaljivom i tijekom jednog (kraćeg) razdoblja povijesti rado korištenom citatu - nitko nije i ne može biti potpuno beskoristan. Ako ni za koju drugu svrhu, uvijek može poslužiti kao ogledni primjer kako neke stvari ne bi trebalo raditi.

Pronaći nešto što ne valja i ne funkcionira, uz neizostavno upiranje prsta u 'krivca' za to, prokušana je metoda mnogih. Usmjeri pažnju na one kojima iz nekog razloga ne ide baš najbolje kako bismo sami izgledali bolji. Baš kao što se mnogi okružuju slabijima od sebe kako bi se doimali jači, bolji i uspješniji.

HR Days konferencija, najveći godišnji susret HR profesionalaca iz Hrvatske i regije koji će se najesen (20. i 21. rujna) ponovno održati u Rovinju, od prvog dana 'vesla' u suprotnom smjeru. 

Umjesto o propuštenim prilikama, ustrajno pričamo o silnim mogućnostima koje nas okružuju. Umjesto na greške i gafove, naglasak stavljamo na fantastične pothvate i prave poteze. Umjesto prozivki zbog neuspjeha, slavimo uspjehe. I nagrađujemo one najbolje među nama.

S tim na umu, od 2011. godine 'svjetla HR reflektora' usmjeravamo prema tvrtkama koje su svoje domišljato osmišljenim, originalnim i učinkovitim praksama povećale zadovoljstvo zaposlenika, kvalitetu rada te poslovne rezultate. 

Drugim riječima, dodjeljujemo nagrade za Najbolje HR prakse!

Dosad je kroz ruke našeg stručnog žirija prošlo čak 269 sjajnih projekata (!), a iako nerijetko možemo čuti kako je 'sve već rečeno i izmišljeno', unikatnost i inventivnost prijavljenih praksi nas iz godine u godinu uspije oduševiti.

Od 2022. godine nagradi smo pridodali regionalni štih, omogućujući prijavu i tvrtkama iz Slovenije, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije te otad proglašavamo Najbolje regionalne HR prakse!

Ako se i Vi nalazite u probranom društvu onih koji su osmislili i proveli projekte koji su rezultirali podizanjem razine zadovoljstva i angažiranosti vaših zaposlenika, osuvremenili i unaprijedili procese te stavili smiješak na lice članovima uprave, podijelite ga s HR zajednicom!

Pozivamo vas da predstavite HR praksu na koju ste (s punim pravom) ponosni i sudjelujte u izboru Najbolje regionalne HR prakse za 2023. godinu!

Rok za prijavu je 30. lipnja, a pet najbolje ocijenjenih projekata od strane žirija dobit će priliku predstavljanja pred publikom HR Days konferencije, koja će donijeti konačan sud i odrediti koja praksa zaslužuje laskavu titulu one najbolje. 

Prijave se vrše putem službene web stranice, a TOP 5 najboljih praksi će osvojiti jednu besplatnu kotizaciju za ovogodišnju HR Days konferenciju!

Postanite dio društva dobrih primjera!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.