Share
Tweet
Share
Send to friend

Što naši zaposlenici doista žele (i traže) od nas?

Ovim naoko jednostavnim, a ustvari sudbinskim pitanjem, pozabavit ćemo se 20. i 21. rujna u Rovinju, na 11. HR Days konferenciji. Kako bi naša potraga za odgovorima završila uspješno, pobrinut će se Natal Dank i Nigel Jeremy!

Što naši zaposlenici doista žele (i traže) od nas?

Dok zamišljeno sjedite u uredu, pogleda uperenog u jedno te istu, nepomičnu točku na zidu i ujednačenim tempom vrtite palčevima, što je vašim kolegama jasan znak da ste ušli u ‘zonu’, sjetno dolazite do zaključka kako su nekoć stvari naprosti bile jednostavnije. 

Ljudi bi se u velikom broju prijavili na oglas, vi biste ’pročešljali’ životopise te odabrali nekolicinu zbilja dobrih kandidata i bacili se na posao. Selekcijski procesi su se radili ’po špranci’, a takvi su bili i uvjeti koje su poslodavci nudili. Plaća je bila ’uklesana u kamen’ i oko nje nije bilo previše rasprave, baš kao niti oko beneficija koje bi se našle na stolu. Međutim, prolazilo je. 

Danas, u to nema niti najmanje sumnje, vrijede neka druga pravila koja su nekadašnji one size fits all pristup učinili atavizmom poslovnog okruženja. Kako biste došli do kandidata, a posebice kako biste pronašli onog koji će odmah po zapošljavanju predstavljati pojačanje za vaš tim, morate biti kreativni i drugačiji od vaše konkurencije. Prije svega, morate osluškivati potrebe kandidata. I to svakog od njih.

Kvalitetnije razumijevanje Total Rewards pristupa kad je posrijedi kompenzacijski paket kojeg nudimo zaposlenicima uz stratešku ulogu HR-a u poslovanju tvrtki, postali su neophodni sastojci svake uspješne poslovne priče.

Ovo su ujedno i neke od tema koje će svoje mjesto naći na ovogodišnjoj HR Days konferenciji koja će se najesen, 20. i 21. rujna održati u Rovinju!

O njima ćemo više doznati od HR stručnjaka svjetskog glasa - Natal Dank i Nigela Jeremyja!

Strateški HR i njegov utjecaj na tvrtku

Nakon desetljeća rada na višim pozicijama u ljudskim potencijalima, Natal Dank je odlučila napraviti zaokret u karijeri i svoje znanje o razvoju nevjerojatnog iskustva zaposlenika podijeliti s drugima. Od inovativnih tehnoloških kompanija i neprofitnih udruga i organizacija pa sve do globalnih banaka.

Kroz svoj rad u PXO Culture i HR Trend Institutu Natal se fokusira na definiranje modernog HR-a za 21. stoljeće. Prepoznata je kao predvodnik u svemu što se tiče Agile HR-a, iskustva zaposlenika, HR trendova, poslovne agilnosti i ljudske strategije, a na HR Days konferenciji govorit će o važnosti strateškog HR-a.

Sve nagrade Total Rewards pristupa

Kao globalno priznati stručnjak i iskusan predavač, koji se može pohvaliti radom za čitav niz svjetski uspješnih tvrtki, kao što su British Airways, Marks and Spencer i EasyJet, Nigel Jeremy je sposoban pokriti široku lepezu tema vezanih za područje ljudskih potencijala. 

Na 11. izdanju HR days konferencije naglasak će staviti na sve važniju temu Total Rewardsa, sveobuhvatnog pristupa osmišljavanju te izradi programa nagrađivanja zaposlenika, istovremeno raspetljavajući ponekad zamršeno Learning&Development područje poslovanja.

Generacijski jaz, iskustva zaposlenika, najbolje HR prakse…

No, to nije sve. 

Na meniju ovogodišnje konferencije naći će se i druge teme od iznimne važnosti za sve one koji su karijeru posvetili radu u ljudskim potencijalima. Pričat ćemo o generacijskom jazu i njegovu utjecaju na tržište rada, važnosti iskustva zaposlenika, employer brandingu baziranom na provjerenim i relevantnim podacima, leadershipu i motivaciji zaposlenika…

Kako ne bi sve ostalo na teoriji, i ove godine ćemo pobliže upoznati autore najboljih HR praksi u Hrvatskoj i regiji, čije inicijative, projekti i programi su ostavili pozitivan trag na poslovanju.

Do 30. lipnja svoje mjesto na najvećoj regionalnoj HR konferenciji osigurajte po Early bird cijeni!

Vidimo se u Rovinju!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.