Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Kako donijeti novogodišnje odluke?

Novu godinu često shvaćamo kao novi početak, pa nerijetko odlučujemo okrenuti "novi list" kako bismo narednu godinu dočekali u boljem svijetlu.

Novogodišnje odluke u poslovnom svijetu najčešće se odnose na usavršavanje, pronalazak (boljeg) posla i tome slično. Donosimo nekoliko savjeta.

Pronađite nove izazove

Nema sumnje da život poslovnog čovjeka zna biti frustrirajući i izuzetno stresan, no zaposlenik sam mora pronaći motivaciju u radu. Pokušajte u poslu izdvojiti ono što vas najviše zanima. Predložite nove metode u radu, učinite posao zanimljivijim.

Obnovite životopis

Za početak, obnovite svoj životopis. Na taj način uočit ćete koliko ste napredovali, ili, pak, nazadovali u protekloj godini. Uz to, to će vam biti korisna informacija da odlučite u kojim se dijelovima vašeg rada trebate usavršiti. Također, životopis treba redovito obnavljati.

Usavršite vještine

Iako možda ne tražite novi posao, pregledajte oglase za posao kako bi saznali koje vještine su najtraženije u vašoj struci. Čak i kada imate višegodišnje iskustvo u radu, to ne znači da imate dovoljno znanja u svim područjima rada. (A.T.)

Izvor:
Monster

Upoznajte se pobliže s alatima u profesonalnoj selekciji i testirajte svoju osobnost kroz Upitnik osobnosti na MojPosao.

Razvoj karijere

There are currently no articles matching your criteria

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more